Superliga Romaniei Giovanni Costantino i-a zis lui Adrian Mititelu de problemele din vestiarul FC U Craiova 1948. "Dacă mă asculta, poate echipa era mai sus"
Data publicării:
Italianul Giovanni Costantino a antrenat-o pe FC U Craiova în 18 partide în acest sezon, însă Adrian Mititelu a decis să îl demită după un start de 2024 slab. L-a înlocuit cu Nicolo Napoli, însă nici acesta nu a reuşit să redreseze corabia, aşa că acum echipa este antrenată de Eugen Trică. 

Acum, Giovanni Costantino spune că a vorbit cu Adrian Mititelu despre problemele din vestiarul echipei şi afirmă că dacă patronul echipei l-ar fi ascultat, locul în clasament ar fi fost altul.

”Îmi pare rău că domnul Mititelu, care este extrem de inteligent, nu și-a dat seama de probleme când i le-am expus eu. Dacă m-ar fi ascultat și dacă m-ar fi crezut, acum poate că echipa era mult mai sus. Când am plecat eram în obiectiv play-off și Cupă.

Cu mine, echipa a reușit 24 de puncte în 18 jocuri, iar după mine a adunat 14 sau 15 puncte. Am citit de problemele din vestiar. Le-am spus de mult, dar nu am fost ascultat la vremea respectivă.

Dacă mă sună, sigur că sunt dispus să discutăm. M-am simțit ca acasă, iar domnul Mititelu merită tot binele. Rar am văzut un patron atât de pasionat și implicat sufletește”, a declarat Costantino, pe canalul de YouTube Templul Sportului, la emisiunea lui Gabi Safta.

Mesaj pentru suporterii FC U Craiova din partea lui Costantino 

”Când am ajuns la Craiova, peluza era goală cu UTA. Apoi, suporterii au revenit alături de echipă. Au simțit că jucăm fotbal și am început să avem rezultate. Aceasta a fost cea mai mare victorie a mea acolo. Nu am mai vorbit cu domnul Mititelu, dar îi mulțumesc pentru șansa pe care mi-a dat-o.

Le transmit suporterilor să fie alături de echipă. Sunt și așa mulți care îi vor răul și astfel aceștia ar fi fericiți. Îi rog pe fanii echipei domnului Mititelu să rămână alături de echipă. Toți merită să fie fericiți”, a spus el.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel