Handbal Gloria Bistrița învinge Dunărea Brăila și se califică în finala EHF European League
Data publicării:
Cele două echipe de handbal din România își așteaptă adversarele din finala mare, respectiv finala mică. Cealaltă semifinală a EHF European League le aduce față în față pe jucătoarele de la Storhamar și Nantes.

Gloria Bistrița joacă finala EHF European League

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud s-a calificat în finala competiției feminine de handbal EHF European League, după ce a învins-o pe HC Dunărea Brăila cu scorul de 37-26 (20-14), sâmbătă, în prima semifinală desfășurată la Graz.

Cu toate că nu au reușit accederea în ultimul act, brăilencele invită spectatorii să le fie alături mâine, 12 mai, de la ora 16:00, când se va desfășura finala mică. HC Dunărea Brăila va juca împotriva formației Storhamar sau echipei Nantes.

Drumul european continuă și mâine, de la ora 16:00, când Dunărea Brăila va juca finala mică a EHF European League. Luptăm pentru medalia de bronz în competiția europeană! Felicitări, Gloria Bistrița. Succes în finală! Hai, Dunărea! Hai, Brăila! Alb albastră e inima noastră! UNIȚI PENTRU BRĂILA”, a fost mesajul echipei brăilene.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Handbal

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Florin Maxim, opțiunea covăsnenilor pentru Sepsi. Antrenorul hunedorenilor a dat răspunsul

Agerpres

"Unu la unu cu Dorinel Munteanu". Un fost patron din Liga 1 laudă Oţelul Galaţi

Captură foto

Acum 6 ani se declara "dinamovist de mic" şi visa să înscrie în poarta FCSB-ului, azi joacă pentru roş-albaştri. "Ne-am înţeles foarte rapid"

Agerpres

Abdallah se operează, Dinamo mai face 2 transferuri după mijlocaşul Patrik Olsen

pixel