Superliga Romaniei Gloria Buzău și-a anunțat noul antrenor după despărțirea de Andrei Prepeliță
Data publicării:
La două ore după anunțul privind despărțirea de antrenorul Andrei Prepeliță, oficialii buzoieni au transmis cine va prelua banca tehnică a nou-promovatei.

Eugen Neagoe, noul tehnician al Gloriei Buzău

Fostul antrenor al celor de la FC Argeș va evolua în Superliga, încercând să obțină o victorie în fruntea Gloriei Buzău. Echipa nou-promovată în prima divizie se află pe ultimul loc în clasament, cu cinci puncte obținute în opt etape disputate.

„ÎN ATENȚIA REPREZENTANȚILOR MASS-MEDIA / Conferința de presă

AS FC Buzău organizează joi, 5 septembrie, o conferință de presă care va avea ca scop prezentarea noului staff tehnic al Gloriei Buzău. La întâlnirea cu reprezentanții mass-media vor participa domnii Cristian Ceaușel (vicepreședinte Comitet Director) și Eugen Neagoe (antrenor principal).

Evenimentul va avea loc în sala de conferințe a clubului SCM Gloria Buzău, Stadionul „Gloria” (tribuna I), cu începere de la ora 16.15, accesul presei urmând a se face cu 30 de minute înainte de startul conferinței.”, au transmis oficialii pe pagina de Facebook a clubului de fotbal.

Chiar dacă Andrei Prepeliță (39 de ani) a reușit să aducă promovarea echipei Gloria Buzău în primul eșalon de fotbal sezonul trecut,  seria consecutivă de înfrângeri din ultimele etape se pare că i-a adus acestuia încheierea colaborării cu echipa buzoiană.

Andrei Prepeliță a preluat echipa Gloriei Buzău în iunie 2023.

Rezultatele Gloriei Buzău, în cele opt etape

Petrolul Ploiești - Gloria Buzău, scor 0-0

Gloria Buzău - Sepsi OSK, scor 1-2

Poli Iași - Gloria Buzău, scor 1-2

Dinamo București - Gloria Buzău, scor 4-1

Gloria Buzău - Rapid București, scor 1-1

Universitatea Craiova - Gloria Buzău, scor 5-1

Gloria Buzău - „U” Cluj, scor 0-2

Unirea Slobozia - Gloria Buzău, scor 2-1

Două plecări în câteva ore, în campionatul Superligii

Prima plecare din cursul zilei de miercuri a fost a antrenorului celor de la Poli Iași. Tony da Silva și-a dat demisia din funcția de antrenor al echipei, în ciuda faptului că se bucura în continuare de susținerea oficialilor clubului.

„Mulțumim, Tony da Silva! Contractul dintre antrenorul principal Tony da Silva și clubul nostru s-a încheiat, la solicitarea tehnicianului.

Tony da Silva a semnat contractul cu Poli pe 1 aprilie, în acest an, și sub comanda sa echipa a reușit menținerea în Superligă după rezultatele înregistrate în ultimele etape din sezonul trecut. Apreciem munca sa în Copou și îi dorim mult succes în carieră.”, a anunțat clubul, pe pagina oficială de Facebook.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel