Fotbal international Granada, retrogradată de Real Madrid. Campionii din La Liga înving cu rezervele pe teren
Data publicării:
Real Madrid s-a impus în fața formației Granada, sâmbătă, scor 4-0. Echipa condusă de Sandoval Jose Ramon nu a reușit să înscrie niciun gol pe teren propriu, părăsind La Liga.

Madrilenii câștigă și cu rezervele

Real Madrid, cu o formație alcătuită din rezerve, a învins în deplasare, sâmbătă, cu scorul de 4-0, echipa Granada, ce a retrogradat matematic din La Liga în urma acestui meci din etapa a 35-a.

La trei zile după ce s-a calificat dramatic în finala Ligii Campionilor în dauna lui Bayern Munchen, Real Madrid, care își asigurase deja câștigarea celui de-al 36-lea său titlu de campioană a Spaniei, a menajat titulari obișnuiți din compartimentul ofensiv, ca Vinicius Junior, Jude Bellingham și Rodrygo.

Golurile au fost marcate de Brahim Diaz (minutele 49 și 59), Fran Garcia (38) și Arda Guler (45+2). Acesta din urmă, un jucător turc în vârstă de 19 ani, a înscris trei goluri în primele sale trei meciuri ca titular la Real.

Formația antrenată de Carlo Ancelotti a acumulat 90 de puncte și este urmată la mare distanță de Girona, 75 de puncte, și FC Barcelona, 73 de puncte și un joc mai puțin disputat.

Granada este pe locul 19, cu 21 de puncte, și nu mai poate recupera diferența de 13 puncte care o despart de echipele de pe locurile 16 și 17, pe care se află Celta Vigo, respectiv Rayo Vallecano, pentru aceasta din urmă jucând internaționalul român Andrei Rațiu.

Numele primei retrogradate, Almeria, era cunoscut de mai mult timp.

Tot sâmbătă, Athletic Bilbao, condusă cu 2-0 acasă de altă echipă bască, Osasuna, a scos în extremis remiza, 2-2, grație golului reușit de Asier Villalibre (90+6).

Bilbao este pe locul 5 și ar putea pierde duminică aproape orice șansă de calificare în Liga Campionilor în caz de victorie a lui Atletico Madrid în meciul cu Celta Vigo. Dacă va câștiga această partidă, Atletico, echipa la care Horațiu Moldovan este rezervă, ar avea un avans de opt puncte față de Bilbao, cu trei etape rămase, potrivit Agerpres.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel