Superliga Romaniei Greșeala lui Gigi Becali în construcția primului 11 la FCSB. Petre Grigoraș: „Este greu să faci performanță”
Data actualizării:
Data publicării:
FCSB se află pe penultima poziție în clasament după primele șapte etape disputate ale Superligii, având totuși o partidă restantă cu FC Botoșani.

„Eu n-am văzut la Real Madrid, Barcelona sau Manchester City să schimbe mereu nouă-zece jucători”

Petre Grigoraș crede că modificările dese aduse de Gigi Becali la echipa de start a FCSB-ului reprezintă o eroare, pe care antrenorul român nu o poate înțelege. Grigoraș a declarat că schimbarea unui număr mare de jucători de către oficialii clubului la primul 11 nu poate aduce performanță la echipă.

„Eu cred că cei de la FCSB s-au gândit mai mult la preliminariile Ligii Campionilor, iar apoi la prezența în Europa League. Iar în campionatul nostru, toate echipele vor să facă meciul vieții împotriva celor de la FCSB. Așa era și pe vremea mea, când eram jucător și antrenor, așa se întâmplă și acum.

Pe de altă parte, sunt prea multe schimbări de la un meci la celălalt la FCSB. Eu nu înțeleg asta! Trebuie să ai o echipă de bază și să joci cu ea din trei în trei zile. Dacă nu creezi coordonate clare, eu cred că este greu să faci performanță.

Eu n-am văzut la Real Madrid, Barcelona sau Manchester City să schimbe mereu nouă-zece jucători. Eventual, ca antrenor, poți să faci două-trei modificări, dar nu mai multe.

Sunt convins că FCSB are metode de recuperare, prin care jucătorii importanți, de bază, să poată evolua atât în cupele europene, cât și în campionatul nostru, la un interval de câteva zile”, a explicat Petre Grigoraș, potrivit ProSport.

 

Ce spune Gigi Becali, după ultima înfrângere a FCSB-ului

„Prima cauză e arbitrul, gol valabil anulat aiurea. A doua, nu mai știu cum să joc. Ați spus că am alergat după două iepuri. Păi, și până acum un an, când mă interesa doar un iepure, spuneați că ’Nu, domnule, că nu știu ce’. Fac ca dumneata. După să nu zici că…

Asta e prima cauză a înfrângerii, arbitrul. A doua? A doua, nu avem valoare. Ai văzut vreun jucător de valoare în echipa asta? Poate Lixandru, poate. Popa putea să ne câștige meciul, dăi, bă, gol, dacă ești atacant. Cum l-am scos pe Ngezana, l-am băgat pe Chiricheș, care...

Noi trebuia să marcăm două goluri, dar nu avem valoare. Pe Kiki l-am luat fundaș stânga, dar dacă Panțîru e foarte bun? Panțîru, cel mai bun de pe teren”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Rezultatele FCSB, în primele șase etape ale Superligii

FCSB - „U” Cluj, scor 1-1

Unirea Slobozia - FCSB, scor 2-2

FCSB - Oțelul Galați, scor 0-2

FCSB - Farul Constanța, scor 3-2

FCSB - Poli Iași, scor 0-1

FC Hermannstadt - FCSB, scor 0-2

FCSB, care are un joc restant, cu FC Botoșani, ocupă penultimul loc în clasament, cu 5 puncte.

 

Clasamentul Superligii, după șapte etape

Campioana en-titre întâlnește echipa austriacă LASK Linz, în a doua manșă din play-off-ul Europa League. Partida este programată joi, 29 august, pe stadionul „Steaua” din București, începând cu ora 21:30.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel