Fotbal international Guardiola nu ia în calcul o revenire la Bayern Munchen
Data publicării:
Pep Guardiola a antrenat trei sezoane la Bayern Munchen, însă actualul antrenor al lui Manchester City nu ia în calcul o revenire în Bavaria. 

Reprezentanţii lui Pep Guardiola exclus posibilitatea revenirii acestuia la clubul german de fotbal Bayern Munchen, aflat în căutarea unui nou antrenor pentru viitorul sezon, asigurând că tehnicianul spaniol îşi va continua aventura la Manchester City, informează mass-media germană.

"Pep o are pe FC Bayern în inima sa, dar nu vrea să plece de la Manchester City în această vară. Este este foarte fericit la City şi are un contract valabil până în 2025. Revenirea la FC Bayern nu este o opţiune", se precizează într-un comunicat al agenţiei spaniole Tactigrup, dat publicităţii de Sky Sport Germania.

După succesele înregistrate pe banca echipei spaniole FC Barcelona, între 2008 şi 2012, Guardiola şi-a luat un an "sabatic", înainte de a semna cu Bayern Munchen, în 2013. El a petrecut trei ani în Bavaria (2013-2016), perioadă în care a cucerit şapte trofee, inclusiv trei titluri în Bundesliga şi o Cupă Mondială a Cluburilor.

Bayern nu a reuşit în schimb, sub comanda spaniolului, să câştige Liga Campionilor, eşuând în semifinale în trei sezoane consecutive.

Guardiola s-a despărţit de Bayern Munchen în 2016, pentru a o prelua pe Manchester City, alături de care a câştigat până acum 17 trofee, inclusiv Liga Campionilor, în sezonul trecut.

Bayern Munchen se va despărţi la sfârşitul acestui sezon de antrenorul Thomas Tuchel, căruia nu i-au găsit deocamdată un înlocuitor, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international Suspiciuni de blat în prima ligă a Spaniei

Scandal imens în La Liga, prima ligă de fotbal a...

Fotbal international Jurgen Klopp ar vrea ca Premier League să renunţe la VAR

Cluburile din Premier League vor vota la începutul...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Gheorghe Hagi, gest de mare campion pentru Dorinel Munteanu. Oţelul va putea juca la Constanţa în Europa, dacă se califică

Agerpres

Oţelul Galaţi, mutare spectaculoasă la barajul de cupe europene

Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Situaţie incredibilă în fotbalul românesc. Ioan Varga cere Corvinului să cedeze locul în Europa Farului. Mihai Rotaru spune că Oţelul sau U Cluj pot juca de 2 ori barajul

Sursa: Agerpres

Vin investiţiile, dacă Dinamo se salvează de la retrogradare? Andrei Nicolescu, anunţ important pentru fanii alb-roşii

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?