Fotbal international Guardiola spune că îi va simţi lipsa lui Klopp din Premier League
Data publicării:
Jurgen Klopp s-a despărţit de Liverpool, iar rivalii din Premier League îi simt deja lipsa. Pep Guardiola, campion pentru al patrulea an la rând cu Manchester City, a avut un mesaj pentru tehnicianul german. 

"Îmi va lipsi mult. Juergen a jucat un rol foarte important în viaţa mea. M-a dus la un alt nivel ca antrenor. Ne respectăm enorm unul pe altul. Vreau doar să-i mulţumesc pentru cuvintele lui", a spus Guardiola, emoţionat.

"M-a ajutat de atâtea ori. M-a ajutat cu echipa sa. A fost un rival uriaş în viaţa mea. Întotdeauna sunt momente când îmi spun că nu am găsit sau descoperit modalitatea de a-i pedepsi. Cu el a fost atât de greu", a adăugat spaniolul despre confratele său german.

Juergen Klopp a anunţat în ianuarie că va părăsi echipa FC Liverpool la finalul acestui sezon, din cauza epuizării, după o colaborare de aproape nouă ani care a început în octombrie 2015.

Klopp, care le-a mai antrenat pe Mainz 05 (2001-2008) şi Borussia Dortmund (2008-2015), a câştigat opt trofee cu Liverpool: un titlu în Premier League (2020), Cupa Angliei (2022), Liga Campionilor (2019), Supercupa Europei (2019), Cupa Mondială a Cluburilor (2019), Supercupa Angliei (2022) şi Cupa Ligii engleze (2022, 2024).

Liverpool a încheiat Premier League pe locul 3 cu 82 de puncte, după Manchester City (91) şi Arsenal (89), scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international Denis Drăguş are un nou antrenor la Trabzonsport

Echipa turcă Trabzonsport are un nou antrenor. Este...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Florin Maxim, opțiunea covăsnenilor pentru Sepsi. Antrenorul hunedorenilor a dat răspunsul

Agerpres

"Unu la unu cu Dorinel Munteanu". Un fost patron din Liga 1 laudă Oţelul Galaţi

Captură foto

Acum 6 ani se declara "dinamovist de mic" şi visa să înscrie în poarta FCSB-ului, azi joacă pentru roş-albaştri. "Ne-am înţeles foarte rapid"

Agerpres

Abdallah se operează, Dinamo mai face 2 transferuri după mijlocaşul Patrik Olsen

pixel