Handbal Handbal feminin: CSM București – Rapid, prima semifinală a Cupei României
Data publicării:
Partida începe astăzi, 20 aprilie, în nu mai puțin de 15 minute. Derby-ul trupelor bucureștene ia startul la ora 12:30 și stabilește finalista din competiția Cupei României.

CSM București – Rapid București, prima semifinală a Cupei României

Reprezentantele Bucureștiului se întâlnesc în semifinalele Cupei României, astăzi, 20 aprilie. Devenit un derby al handbalului feminin românesc, meciul propune un duel spectaculos. CSM București s-a calificat și în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, unde va juca împotriva celor de la Metz, dar „tigroaicele” nu neglijează competiția din Cupa României.

CSM București este câștigătoarea de anul trecut, dar și a anului 2022, astfel că au șansa de a câștiga cea de-a treia cupă consecutivă. 

Echipa câștigătoare din prima semifinală a zilei va întâlni învingătoarea dintre echipele Gloria Bistrița și Dunărea Brăila, reprezentantele care se vor duela în cea de-a doua semifinală, care începe la ora 15:00, tot în ziua de sâmbătă, 20 aprilie. Meciul va avea loc la Sala Polivalentă din Brăila.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Handbal

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Gheorghe Hagi, gest de mare campion pentru Dorinel Munteanu. Oţelul va putea juca la Constanţa în Europa, dacă se califică

Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Situaţie incredibilă în fotbalul românesc. Ioan Varga cere Corvinului să cedeze locul în Europa Farului. Mihai Rotaru spune că Oţelul sau U Cluj pot juca de 2 ori barajul

Agerpres

Oţelul Galaţi, mutare spectaculoasă la barajul de cupe europene

Sursa: Agerpres

Vin investiţiile, dacă Dinamo se salvează de la retrogradare? Andrei Nicolescu, anunţ important pentru fanii alb-roşii

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?