Fotbal international Harry Maguire ameninţă cu plecarea de la Manchester United. "Nu voi sta aici toată viaţa, ca să joc doar o dată pe lună"
Data publicării:
Harry Maguire, fundaşul lui Manchester United şi al naţionalei Angliei, ameninţă că va pleca de la clubul englez în ianuarie, dacă situaţia sa nu se schimbă. 

Harry Maguire ameninţă cu plecarea de la Manchester United în luna ianuarie, dacă nu i se va acorda un rol mai important în echipa lui Erik Ten Hag. Maguire, căruia i-a fost luată banderola de căpitan în această vară, a jucat primul meci ca titular în Premier League în noul sezon abia etapa trecută, şi chiar a pasat decisiv la golul victoriei marcat de Scott McTominay contra lui Brentford, pe Old Trafford, scrie Daily Mail. 

Cu toate astea, odată ce Raphael Varane îşi va reveni după accidentare, Maguire se va întoarce cel mai probabil pe banca de rezerve, iar asta îi va afecta şansele de a juca titular în naţionala Angliei. 

"Nu voi sta aici toată viaţa ca să joc doar o dată pe lună. Dacă va continua situaţia, sunt sigur că eu şi clubul vom discuta despre aceste lucruri. Nu e decizia mea dacă voi începe ca titular următorul meci pentru United sua nu. În câteva săptămâni mă voi întoarce la club şi vom afla ce şi cum. Eu am încredere în capabilităţile mele. A fost o perioadă grea, dar vreau să joc şi să mă simt important pentru club. 

Acum nu joc nici pe departe atât cât mi-aş dori. Sunt la fundul prăpastiei", a declarat Maguire, conform sursei citate. 

Maguire a fost aproape să semneze cu West Ham în vară, dar spune că este pregătit să joace pentru United, dacă Erik Ten Hag îl va folosi. 

"Trebuie doar să fac tot ce depinde de mine să profit de ocazii, atunci când ele apar. Recordul meu sub acest manager vorbeşte de la sine. Procentajul victoriilor cu mine în teren este foarte mare. Dacă vă uitaţi la ultimele 15-20 de meciuri când am jucat pentru naţională ca titular, la fel. Sunt foarte fericit cu performanţele mele. 

În acest moment, sunt concentrat pe cele două jocuri pe care le are naţionala şi apoi mă voi concentra pe a-mi câştiga locul de titular la United şi să ajut echipa să urce în clasament", a mai declarat Maguire. 

În ciuda criticilor primite de la fani, Maguire a fost lăudat pentru modul în care a înfruntat situaţia. În ultimul sezon, acesta a jucat titular doar în opt meciuri, iar în finala Carabao Cup a jucat doar două minute.

Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international
Tagurile articolului: erik ten hag  fotbal  harry maguire  manchester united  nationala angliei  titular  west ham 

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel