Superliga Romaniei Helmut Duckadam știe cine îi poate lua locul lui Darius Olaru, dacă părăsește FCSB
Data publicării:
În urma prestațiilor bune la FCSB, căpitanul „roș-albaștrilor” este protagonistul mai multor zvonuri privind un transfer de la campioana României.

Chiar dacă FCSB a părăsit competiția Ligii Campionilor după ce a fost învinsă de cehii de la Sparta Praga, scor general 3-4, în turul al treilea preliminar, unii jucători „roș-albaștri” au fost remarcați.

Duckadam: „Următorul jucător care ar putea să-l inlocuiască pe Olaru este Șut”

Fostul portar Helmut Duckadam a discutat despre un potențial transfer al lui Darius Olaru, spunând că fotbalistul, chiar dacă reprezintă un pilon important al echipei, poate fi înlocuit rapid de către un coleg de-ai săi.

De asemenea, Duckadam crede că mutarea lui Florinel Coman în această vară la Al Gharafa a adus o schimbare importantă în componența formației.

Așadar, Adrian Șut îl poate înlocui pe căpitanul FCSB-ului, crede fostul portar român: „(n.r. despre plecarea lui Olaru) Cum este și pierderea lui Coman. S-a văzut. Coman, care era un lider, trăgea echipa după el. Și Olaru va fi o pierdere. Sunt alte strategii la FCSB. Cu siguranță, pentru a câștiga campionatul, va fi foarte greu. Nu știu dacă poate mai mult. Vom vedea.

De aici trebuia să plece la o echipă bună. Trebuia să joace titular la naționala pentru că așa putea să ajungă la un fotbal mare. Cred că următorul jucător care ar putea să-l inlocuiască pe Olaru este Șut. Joacă de ani buni la FCSB. Este un jucător matur”, a spus Helmut Duckadam, potrivit OrangeSport.

CITEȘTE ȘI Jucătorul de la FCSB care i-a plăcut lui Ciprian Marica, dar nu și lui Marius Șumudică

Mihai Stoica îi răspunde dur lui Dan Petrescu: „Taci din gură, că vorbești prostii!”

De ce nu a venit Louis Munteanu la FCSB? Gigi Becali a explicat motivul transferului la CFR Cluj

Marius Șumudică are altă părere: „Șut e într-un declin total”

„Olaru este peste campionatul nostru, dar în afara de el…Dar nu-l ia nimeni din primele 4-5 echipe din Turcia. El se exprimă în cadrul unei echipe care nu-l ajută foarte mult. Nu ai cum să ajungi în Champions League cu mijlocașii Șut și Lixandru. Șut e într-un declin total. M-au întrebat cei de la Trabzonspor acum un an de el.

Ce se întâmplă la FCSB în repriza a doua…au intrat Edjouma și Alhassan, jucători de forță. FCSB nu are forță la mijlocul terenului. Nu poți să te bați să câștigi duelurile. Sparta Praga a predat o lecție de fotbal, ce a jucat acest danez în prima repriză, 3-4-3. Noi n-am avut Șut pe spațiul porții în prima repriză. 

În a doua, s-au retras la confortul rezultatului. Aveau trei fundași centrali care știau jocul și acel vârf care i-a dominat pe Ngezana și Dawa.

Eu n-am văzut la Șut sau la Lixandru să dea o pasă filtrantă…noi îl omorâm pe ștefănescu, dar el e izolat în bandă, ce să facă acolo. Mereu făceau 2 contra 1. Crețu e un băiat bun, l-am avut la Chiajna, dar nu poți să joci la 34-35 de ani. Nu e fundaș de Champions League. Să ajungi în play-off cu Crețu, Șut și Lixandru…au o limită, nu pot trece peste asta”, a declarat Marius Șumudică la Fanatik Superliga.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel