Echipa nationala Horaţiu Moldovan ar putea ajunge la Celtic Glasgow
Data publicării:
Celtic Glasgow a rămas fără portarul Joe Hart, care s-a retras din fotbal la 37 de ani, şi îi caută înlocuitor. O variantă ar fi transferul lui Horaţiu Moldovan de la Atletico Madrid, scrie presa din Scoţia. 

Scoţienii de la Daily Record scriu că "mai mulţi portari se află pe lista lui Celtic pentru a deveni noul număr 1. Unul dintre ei este Martin Dubravka, de la Newcastle, dar şi Peter Vindahl, de la Sparta Praga. Însă clubul şi-ar putea reînnoi interesul pentru internaţionalul român Horaţiu Moldovan, de care s-a interesat şi în ianuarie, când acesta a plecat de la FC Rapid în Spania, la Atletico Madrid". 

Moldovan recunoaşte că se gândeşte la plecarea de la Atletico Madrid 

Transferat în iarnă pentru 800.000 euro la Atletico Madrid, Horaţiu Moldovan nu a jucat nicio partidă pentru echipa antrenată de Diego Simeone. 

"Nu-s genul căruia îi place să facă excursii, așa pe românește. Nu știu dacă vara asta, pentru că depinde de ce fac la EURO, depinde de ce oportunități apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid.

Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec. Nu sunt convins 100% că plec acum, dar depinde de mine, depinde de ce o să fac la Campionatul European și apoi vedem ce oferte apar”, a fost declarația lui Horațiu Moldovan la podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoroiu”.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel