Echipa nationala Horaţiu Moldovan, criticat pentru că nu a venit la naţională. "O mare prostie. Şi nu e prima din vara asta"
Data publicării:
Horaţiu Moldovan i-a cerut lui Mircea Lucescu să îl lase la Sassuolo pentru a lupta pentru un loc de titular. Astfel, el a refuzat convocarea pentru meciurile din Liga Naţiunilor. 

"Recent transferat de la Atletico Madrid la Sassuolo, Horațiu Moldovan a anunțat staff-ul tehnic că își dorește să rămână la echipa de club pentru a își câștiga postul de titular. Selecționerul Mircea Lucescu a înțeles situația portarului român și a decis să îl cheme pentru cele două meciuri din luna septembrie pe Laurențiu Popescu de la Universitatea Craiova", anunţă FRF.

"O mare prostie. Şi nu e prima"

"Mi se pare o mare prostie ce a făcut, şi nu e prima pe care o face în vara asta. E un lucru bun că vine Laurenţiu Popescu, e un fotbalist care merita. Dar mă întorc la Horaţiu Moldovan. În primul rând, el face o declaraţie absolut stupidă pentru nivelul la care era, aceea că îşi doreşte să plece de la Atletico Madrid pentru că are nevoie de meciuri. Atletico Madrid este una dintre primele 10-15 echipe ale lumii, aşa arată statisticile. El acolo avea o concurenţă puternică, într-adevăr, Jan Oblak, dar un portar cu mari probleme de sănătate, care începuse să gafeze, care era evident la sfârşitul unui ciclu, pentru că e de 10 ani portarul lui Atletico Madrid, şi ar fi fost o pâine bună de mâncat. Dovadă că la câteva zile după ce Moldovan a plecat, şi el a apărat toate meciurile amicale, Atletico l-a adus pe Musso de la Atalanta care a intrat la Bilbao titular şi nu a primit gol. Şi probabil va rămâne în poartă. Acum, Oblak trebuie să lupte. 

Ce câştigă la Sassuolo? Unde, atenţie, nu s-a dus ca portar titular, ci tot ca un portar la bătaie cu celălalt. Ce rău i-ar fi făcut convocarea la naţională?", a declarat Marius Mitran la Prosport Live.  

Atletico Madrid l-a transferat pe Juan Musso de la Atalanta în această vară, tot sub formă de împrumut, după ce Horaţiu Moldovan a fost cedat la Sassuolo. Moldovan a fost împrumutat pentru un sezon, dar Sassuolo are obligativitate de cumpărare pentru 700.000 euro. 

Horaţiu Moldovan a venit la Atletico Madrid în iarna anului 2024, de la FC Rapid, pentru 800.000 euro. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel