Fotbal international Ianis a semnat un nou contract cu Rangers, dar antrenorul Philippe Clement nu îl vrea. "I-am zis că trebuie să îşi găsească alte oportunităţi"
Data publicării:
Francezul Philippe Clement, antrenorul lui Glasgow Rangers, nu se bazează pe Ianis Hagi şi a subliniat din nou acest lucru. Asta în ciuda faptului că Ianis Hagi a semnat un nou contract cu Glasgow Rangers, prin care a acceptat diminuarea salariului, de la 1.3 milioane de euro pe an, la 1 milion de euro pe an. 

"Nu pot spune nimic momentan. Am vorbit despre situația lui acum câteva luni. A fost o discuție deschisă și sinceră cu el și agentul lui. I-am spus că nu îl vedem numărul 10 al echipei în următoarele sezoane și că trebuie să își găsească alte oportunități.

Situația a rămas la fel, iar acum a venit și Bajrami (n.r - transferat de la Sassuolo). Vom vedea în viitor (n.r.- dacă Ianis Hagi va fi reprimit la antrenamentele primei echipe). Nu pot spune nimic acum", a declarat Clement, în cadrul unei conferințe de presă.

În ciuda situaţiei de la Rangers, Ianis Hagi a fost convocat de Mircea Lucescu la prima acţiune a naţionalei după EURO 2024, meciurile din Liga Naţiunilor cu Kosovo şi Lituania. 

Ianis Hagi a anunţat că vrea să rămână la Rangers 

”Sunt conștient de speculațiile privind situația mea și contractul meu la club. Mi-a plăcut întotdeauna să joc pentru Rangers și pentru fani din clipa în care am ajuns aici.

Vreau să fiu clar, nu am cerut niciodată să părăsesc acest club. O să fiu mereu disponibil și va exista mereu o cale să treci prin orice situație dacă există o dorință din ambele părți. 

Sunt aici, cu dorință, și gata să ajut Rangers, să muncesc și să lupt pentru club, colegi și antrenor”, a spus Ianis Hagi pe Instagram. 

Gică Hagi, reacţie dură la adresa lui Glasgow Rangers 

"Ianis nu vine, rămâne afară. El are contract cu Rangers în primul rând, după aceea, ce i se întâmplă lui la Rangers, e o poveste. O poveste urâtă din partea celor care au făcut-o. Urâtă!

N-am vrut să vorbesc, dar atâta spun și le transmit și celor de acolo. Urâtă. Un jucător care a jucat de tânăr, cel mai bun jucător al lor, s-a accidentat acolo, s-a dus să joace și s-a întors și se antrenează singur sau cu cine se antrenează. Dar când în Europa de vest se întâmplă aceste lucruri, păi ce pretenții să mai avem noi din România?

Dacă niciun jucător care vine și câștigă campionatul, după nu știu câți ani, și după aceea se accidentează la forma la care s-a accidentat, pentru Rangers, jucând pentru Rangers, nu în altă parte și după aia tu îl tratezi cum l-ai tratat? Scuzați-mă, ce facem? Unde am ajuns? Ce-i în fotbalul ăsta, până la urmă?

Situație foarte dură pentru un jucător care a dat totul în Rangers, care a făcut orice, care e iubit de public, de toți acolo și care iubește clubul. Cum să nu te antrenezi cu echipa mare? 

E jucătorul vostru care v-a făcut campioni, păi să intre cu ceilalți, bineînțeles, Cu Gerard, cu toată echipa. Și cum? Și tânăr, că nu are 35 de ani, are 25 de ani. Și e singurul jucător care a fost la Europene, a jucat.

Să vină și zice, du-te, stai, te antrenezi singur, nu cum a zis antrenorul. A zis să te antrenezi singur? Sau era echipa a doua? A fost trimis la discuție, a fost trimis. Nu că el nu știe nimic, că nu el i-a spus. Ba da, el i-a zis, antrenorul i-a zis, cu directorul sportiv. Nu știu care e, nu știu cum îl cheamă.

Așa i-a zis, adică, du-te și antrenează-te singur. E dureros din punctul meu de vedere. Vă dați seama, un jucător care-i iubit, v-a respectat, a venit acolo, vă iubește și tu-l arunci. Și e valoros, pentru că, atunci când a fost el acolo, a câștigat campionatul Rangers. După aceea n-a mai câștigat. Oare e întâmplare? Zic și eu, oare e o întâmplare? Pentru că sunt niște fapte. Eu vorbesc de niște fapte", a declarat Gheorghe Hagi după remiza dintre UTA Arad şi Farul. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel