Fotbal international Ianis Hagi a fost integralist pentru Alaves la ultimul meci, dar nu a primit notă de la jurnalişti. "O altă ocazie ratată"
Data publicării:
Ianis Hagi a jucat tot meciul pentru Deportivo Alaves în înfrângerea cu Athletic Bilbao şi a ratat o ocazie mare de a înscrie. Jurnaliştii spanioli l-au criticat din nou după meci şi nici măcar nu i-au acordat o notă pentru prestaţie. 

"O altă ocazie ratată. Deşi încearcă şi munceşte şi în defensivă, contribuţia sa la joc este complet neregulată", au scris cei de la El Correo.

Jurnaliştii de la Noticias de Alava i-au acordat totuşi nota 5 fotbalistului român. 

"A avut o ocazie, a finalizat bine din pasa lui Blanco, dar atât. Deşi nimeni nu se îndoieşte de talentul său atunci când are mingea, realitatea este că arată mult prea puţine lucruri", au scris aceştia. 

"Ianis Hagi a fost și el prezent la meciul de pe San Mamés, dar a avut un impact minim în desfășurarea jocului, cu excepția unei singure ocazii la începutul partidei. Mijlocașul ofensiv român a evoluat în partea dreaptă a atacului, fără să se simtă deloc în largul său, într-o seară în care Deportivo Alavés nu a reușit să își impună stilul de joc. Alavés a încheiat meciul resemnată, fără a fi capabilă să-și lase amprenta în meci”, a mai notat Noticias de Alava.

Eric de Oliveira crede că Ianis Hagi se poate impune la Alaves 

"Ianis e un fotbalist foarte bun, un băiat extraordinar. Are un caracter deosebit. Mi-a plăcut la el că niciodată nu a amestecat lucrurile. Fiind fiul lui Hagi, dar şi jucător aici. Cu toate astea, niciodată nu ieşea din vestiar ceva, ce se vorbea aici, rămânea aici. Eu sunt printre cei care o să îl apere mereu pe Ianis, pentru că am văzut calităţile lui. Ianis este fotbalist. Din păcate, lumea îl taxează pentru că poartă un nume foarte greu. Lumea nu vrea să înţeleagă că Ianis e Ianis şi Hagi e Hagi. Sunt convins că, aşa cum s-a impus la Rangers, se va impune şi în Spania", a declarat Eric de Oliveira pentru DC Sport. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel