Fotbal Ianis Zicu, mesaj emoţionant după anunţul retragerii lui Gabriel Tamaş
Data publicării:
Gabriel Tamaş şi-a anunţat retragerea, iar Ianis Zicu a transmis un mesaj emoţionant despre momentul în care cei doi s-au cunoscut şi cum a evoluat prietenia dintre ei.

"Gabriel Tamaş s a retras oficial ca si fotbalist profesionist!

Candva prin 1998 ne cunosteam la lotul national de juniori U 15 ...eu mic si slab de la mare...tu mare si puternic de la munte...m ai protejat cand altii ma certau ca driblam mult pentru ca tu ca si fundas erai mult mai tehnic decat multi mijlocasi si atacanti si sunt sigur ca pe orice post ai fi jucat ai fi facut o mult mai bine decat multi dintre noi pe postul nostru...sunt convins ca toti antrenorii te au bagat sa joci pentru ca erai foarte foarte bun fotbalist...dupa ajungeau sa te cunoasca si vedeau ca tu esti genul care are 11 inimi de leu, nu doar 1 inima ca toti ceilalti si la multi si aia perversa.... am fost colegi de camera la nationala de juniori,nationala de tineret si nationala mare...am fost colegi de camera la Dinamo... ti am cunoscut familia si tu pe a mea..am stat cu parintii tai si tu cu ai mei...eram fericit sa stiu ca sunt protejat de cel mai puternic(atat fotbalistic dar mai ales fizic)... cred ca o mare parte din faptul ca am ajuns fotbalist ti se datoreaza si tie...de la 15 la 19 ani mi ai dat putere prin discutiile din camera cand eram trist ca nu am jucat bine sau ca nu am fost titular...daca as fi avut rautatea ta pe teren si spiritul tau de sacrificiu in antrenament sigur jucam doar in Italia, Spania si Anglia...dar suntem toti diferiti si fiecare are drumul lui in viata... eu vreau sa iti multumesc pentru toate amintirile frumoase de pe teren sau din afara terenului pe care le am trait impreuna si vreau sa stii ca oricand sunt alaturi de tine...ai fost,esti si o sa ramai mereu prietenul meu!

Felicitari Gabriel Tamas pentru toata cariera! O sa le fie dor multora de tine care te sunau ca erai fotbalist,dar mie nu ca am sa te sun ca si pana acum..adica mereu!", a scris Ianis Zicu pe Facebook.

***

În vârstă de 39 de ani, Gabriel Tamaş a evoluat în cariera sa la formaţiile FC Braşov, Tractorul Braşov, FC Dinamo, Galatasaray Istanbul, Spartak Moscova, Celta Vigo, AJ Auxerre, West Bromwich, CFR Cluj, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra Giurgiu, Universitatea Cluj, FC Voluntari, Petrolul Ploieşti şi Concordia Chiajna.

El are în palmares un titlu de campion al României (FCSB), 3 Cupe ale României (2 cu Dinamo şi 1 cu FCSB), 2 Cupe ale Ligii (FCSB), 1 Supercupă a României (Dinamo), 1 Cupă a Israelului (Hapoel Haifa) şi 1 Supercupă a Israelului (Hapoel Haifa).

Tamaş a evoluat în 67 de partide pentru echipa naţională a României, reuşind 3 goluri. El a făcut parte din lotul primei reprezentative la turneul final al Campionatului European din Elveţia şi Austria, în 2008, jucând în toate cele trei meciuri din faza grupelor. 

dcsport Team
Categorie: Fotbal
Tagurile articolului: gabriel tamas  ianis zicu 

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel