Superliga Romaniei Ieșenii vin pe stadion pentru a o susține pe Poli. Biletele pentru meciul cu Petrolul, gratuite
Data actualizării:
Data publicării:
Politehnica Iași și Petrolul Ploiești se luptă duminică în a noua etapă a play-out-ului, astfel că partida din Copou stârnește interesul suporterilor. Meciul dintre cele două formații se va juca în compania a peste 10.000 de fani.

Ieșenii iau cu asalt stadionul din Copou

Formația Politehnica Iași se pregătește de ceea ce poate fi considerat cel mai important meci al sezonului. Ieșenii vor fi gazda „lupilor galbeni” ai lui Laszlo Balint, iar cu o victorie în fața petroliștilor, moldovenii vor evita linia roșie a celor patru locuri retrogradabile.

Asemenea botoșănenilor, clubul ieșean a luat decizia de a oferi bilete gratuite la meciul cu Petrolul, astfel că suporterii ieșeni au profitat de ocazie și s-au prezentat la casele de bilete, potrivit Playsport.

Stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași are o capacitate de 11.481 de locuri, iar până la acest moment s-au achiziționat peste 10.000 de bilete, ceea ce prevede o atmosferă spectaculoasă la meciul de duminică seară.

Anthony da Silva are încredere în forțele elevilor săi

„Trebuie să fim echilibrați pentru a câștiga! Înainte eram cei mai slabi, acum, după victoria de la Sibiu, suntem cei mai buni. Acum o săptămână toată lumea spunea că Poli e moartă, e sub pământ. Acum suntem în viață, depindem numai de noi. Așa cum am spus când am venit, trebuie să luptăm până la ultimul fluier al arbitrului în acest campionat.

Vrem să câștigăm, vom face totul pentru asta. Important este însă să nu pierdem, pentru că un punct ne duce matematic la baraj. Dacă urmărim planul jocului, dacă jucăm cu plăcere, dacă jucăm bine cu mingea, iar fără minge suntem pitbulli, nu am nicio emoție, vom câștiga.

Important e ca Poli să rămână în Superliga. Eu sunt foarte încrezător, dorm liniștit. Depindem de noi, nu voi urmări celelalte rezultate. Trebuie să ne concentrăm numai la noi, să nu așteptăm ceva de la alții”, a spus Tony da Silva, antrenorul lui Poli Iași, înainte de meciul cu ploieștenii.

În acest moment, Poli Iași se află pe locul 14, loc de baraj, cu 24 de puncte, în timp ce Petrolul Ploiești ocupă poziția a 11-a, cu 29 de puncte. Meciul dintre Poli Iași și Petrolul Ploiești se va juca duminică, de la ora 21:30, în timp ce alte partide vor avea loc în același timp, respectiv FC U Craiova – Hermanstadt, Oțelul Galați – FC Botoșani, Dinamo – UTA și FC Voluntari – U Cluj.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Gheorghe Hagi, gest de mare campion pentru Dorinel Munteanu. Oţelul va putea juca la Constanţa în Europa, dacă se califică

Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Situaţie incredibilă în fotbalul românesc. Ioan Varga cere Corvinului să cedeze locul în Europa Farului. Mihai Rotaru spune că Oţelul sau U Cluj pot juca de 2 ori barajul

Agerpres

Oţelul Galaţi, mutare spectaculoasă la barajul de cupe europene

Sursa: Agerpres

Vin investiţiile, dacă Dinamo se salvează de la retrogradare? Andrei Nicolescu, anunţ important pentru fanii alb-roşii

pixel