Superliga Romaniei Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga
Data actualizării:
Data publicării:
Echipele conduse de foștii colegi de generație Ioan Ovidiu Sabău și Dorinel Munteanu se întâlnesc vineri, 18 octombrie, într-un meci care contează pentru a XIII-a etapă a Superligii.

Al doilea meci din a XIII-a etapă a Superligii opune două echipe care au început foarte bine sezonul 2024/2025. Liderul clasamentului, Universitatea Cluj, care a acumulat deja 23 de puncte, înfruntă cea de-a treia clasată a competiției interne, Oțelul Galați. Dunărenii lui Dorinel Munteanu fac deplasarea la Cluj, fiind singura echipă neînvinsă din prima divizie de fotbal, având totodată și o etapă nedisputată.

Ardelenii își doresc victoria vineri, în meciul desfășurat pe Cluj Arena, pentru a se distanța de următoarele clasate și implicit, pentru a-și consolida poziția în clasament.

Chiar dacă a declarat că vizează câștigarea celor trei puncte împotriva Oțelului Galați, antrenorul Neluțu Sabău rămâne concentrat asupra jocului arătat de gălățeni.

Neluțu Sabău: „Cisotti, unul din cei mai buni mijlocași din campionatul nostru”

Juri Cisotti, căpitanul oțelarilor, e luat în vizor de tehnicianul clujenilor, care a declarat, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului de vineri, că italianul este unul dintre cei mai buni mijlocași actuali din Superliga. Astfel, elevii lui Sabău trebuie să se ridice la dinamica și calitatea arătată de jucătorii Oțelului pentru a obține victoria, crede antrenorul aflat în fruntea clasamentului.

„Trebuie să fim concentrați, să evităm fazele fixe că și acolo sunt destul de periculoși și să acordăm o oarecare atenție unor jucători, lui Cisotti, de exemplu, pe care îl consider unul din cei mai buni mijlocași din campionatul nostru. E un jucător foarte dinamic, apare și la finalizare, face și faza defensivă foarte bine.

CITEȘTE ȘI Dorinel Munteanu, declarații înainte de duelul cu „U” Cluj ȘI Neluțu Sabău vrea să o mențină pe „U” Cluj în fruntea Superligii

Jucătorii mei de valoare trebuie să joace la nivelul lor, așa cum au făcut-o la meciurile importante, când au arătat calitate. Dacă joacă la nivelul lor, noi vom câștiga jocul. Dacă ei sunt așa cum trebuie, nu vom avea probleme. Trebuie să își asume, au făcut-o de multe ori și așa trebuie și la acest joc, nu cu teamă și emoții”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului „U” Cluj - Oțelul Galați.

Meciul dintre „U” Cluj și Oțelul Galați are loc vineri, de la ora 21:00, pe Cluj Arena.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Turnee WTA Jaqueline Cristian, învinsă în optimile de la Ningbo

Românca nu a profitat de șansa de a juca în optimi, în...


logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Sursa: Agerpres

Florin Iacob, portarul care în vară a semnat cu Corvinul Hunedoara, a explicat de ce a dispărut din fotbal

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

pixel