Superliga Romaniei Încă 3 jucători, OUT de la Oţelul Galaţi. Gălăţenii au renunţat la un fundaş, un mijlocaş şi un atacant
Data publicării:
Oţelul Galaţi a reziliat contractele a trei jucători, cu doar o săptămână înainte de reluarea campionatului. 

"Clubul nostru a încheiat relațiile contractuale cu fundașul central portughez Serrão și cu atacantul bulgar Dimitrov, sportivi cărora le urăm succes în carieră.

João Pedro Pereira Serrão, fundaș central în vârstă de 23 de ani, venit în vară la Oțelul de la formația portugheză USC Paredes, și Iliya Dimitrov, atacant central de 27 de ani, transferat acum aproape un an de la Lokomotiv Sofia, și-au încheiat astăzi experiența în roș-alb-albastru. João și Iliya au semnat rezilierea de comun acord a contractelor cu SC Oțelul Galați și sunt liberi să își găsească noi provocări.

Le mulțumim pentru perioada petrecută la Galați și le urăm să își atingă următoarele obiective ale carierei!", au transmis oţelarii pe site-ul oficial. 

Sursa: ASCOtelul.ro

La doar câteva ore distanţă, a venit şi a treia reziliere anunţată. 

"Mijlocașul defensiv Ariel López Varela și SC Oțelul Galați au decis în condiții amiabile încetarea relațiilor contractuale scadente în vara acestui an. Jucătorul uruguayan fusese legitimat ca roș-alb-albastru în iunie 2023.

Ariel Ignacio López Varela, 28 de ani, a fost utilizat în acest sezon în 21 de partide din cele două competiții interne, el marcând un gol într-o partidă de Cupa României cu FCSB. López a semnat rezilierea contractului cu Oțelul. Îi mulțumim pentru perioada petrecută la Galați și îi urăm succes în următoarea perioadă a carierei sportive", mai transmit gălăţenii.

Sursa: ASCOtelul.ro

Gălăţenii au transferat un atacant din Mali 

"Un atacant de bandă originar din Mali a semnat cu SC Oțelul Galați și va juca în roșu-alb-albastru până în vara acestui an, cu opțiunea de prelungire a contractului. Aly Mallé are 25 de ani și ultima dată a activat în Turcia.

Mallé, 1.76 metri, născut pe 3 aprilie 1998, este un atacant de flanc, care poate juca atât în stânga, cât și în dreapta, dar și în centrul ofensivei. Tehnic și rapid, sportivul cu dublă cetățenie Mali – Mauritania este un fost copil-minune al fotbalului din statul african Mali. În 2015, la Cupa Mondială U17 din Chile a reușit un turneu remarcabil, cu 2 goluri marcate și 2 assist-uri, evoluția sa atrăgând interesul marilor cluburi din Premier League precum Arsenal, Liverpool, Manchester City, dar și pe cel al lui Paris Saint-Germain. În cele din urmă, în februarie 2016, Aly, desemnat Balonul de Bronz al competiției, a făcut pasul de la echipa la care s-a lansat, Black Stars, la Watford pentru suma de 800.000 de euro.

Împrumutat în Spania la Granada, fotbalistul a semnat un an mai târziu cu Udinese, grupare italiană care l-a trimis tot sub formă de împrumut la Grasshopers, în Elveția, pentru ca apoi să ajungă în Turcia, la Yeni Malatyaspor. Selecționat și la naționala U23 a statului Mali, noul jucător al Oțelului a mai fost transferat temporar la Erzurumspor, Balikesirspor, Eyüpspor și Keçiörengücü. Cele mai bune cifre, goluri și pase decisive, le-a înregistrat la Balikesirspor, Granada B și Udinese U19.

El vine la Oțelul din postura de jucător liber de contract și a semnat până în vara acestui an pentru a fi roș-alb-albastru. Conform înțelegerii, clubul nostru îi poate prelungi șederea la Galați. Mallé este așteptat în zilele următoare pentru a intra în programul de pregătire condus de Dorinel Munteanu. Îl felicităm pentru alegere și îi urăm mult succes", mai informează clubul.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel