Fotbal Începutul ezitant al Inter Milano pune presiune pe Fonseca înainte de confruntarea cu Lazio
Data publicării:
Sezonul Serie A este încă la început, dar antrenorul Inter Milan, Paulo Fonseca, simte deja presiunea după un start dezamăgitor, care se preconizează că se va intensifica pe măsură ce se pregătesc pentru vizita în Lazio de sâmbătă.

Milano, vicecampioana sezonului trecut, a obținut un egal dramatic în ultimele momente ale meciului cu Torino, marcând două goluri, dar a suferit apoi o înfrângere dezamăgitoare cu 2-1 în fața celor de la Parma.

Startul slab al sezonului a lăsat suporterii să pună la îndoială viziunea antrenorului portughez, care a fost numit în perioada de transferuri pentru a-l înlocui pe Stefano Pioli.

Milano se va confrunta cu o echipa imprevizibilă Lazio, care a început sezonul cu o victorie convingătoare împotriva Veneziei, doar pentru a pierde apoi în fața lui Udinese în runda următoare.

Fonseca va avea de luat decizii în apărare după ce echipa sa a primit patru goluri în 180 de minute împotriva unor echipe aparent mai slabe din Serie A.

Noul venit, Strahinja Pavlovic, care a fost unul dintre puțele aspecte pozitive în ultimul meci împotriva Parmei, este probabil să își păstreze locul în echipă în fața lui Malick Thiaw, care a fost criticat și se confruntă cu o accidentare la gleznă.

Juventus, sub îndrumarea noului antrenor Thiago Motta, a început excelent sezonul Serie A și este singura echipă cu un record perfect după două meciuri, având victorii decisive cu 3-0 în fața celor de la Hellas Verona și Como.

Cu toate acestea, echipa se va confrunta cu primul test important al sezonului duminică, când AS Roma, antrenată de Daniele De Rossi, va vizita Allianz Stadium.

Roma, similar cu Milano, a avut un început dezamăgitor, obținând un singur punct din primele două meciuri, inclusiv o înfrângere dezamăgitoare acasă în fața Empoli.

Campionii Inter Milano vor înfrunta Atalanta BC vineri, acasă, cu starea de sănătate a căpitanului și atacantului de bază Lautaro Martinez îmbunătățindu-se după o problemă musculară. Totuși, raportările din presa italiană sugerează că este puțin probabil să înceapă meciul, deoarece nu s-a recuperat complet.

Napoli, antrenată de Antonio Conte, a avut un început dificil de sezon, pierzând cu 3-0 în fața celor de la Hellas Verona, dar a revenit cu o victorie convingătoare împotriva Bolognei în ultima rundă și va înfrunta Parma sâmbătă.


Autorul articolului: Tudor Polojan
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel