Fotbal international Inter Miami face înconjurul planetei de mai multe ori. Totul într-o singură lună
Data publicării:
Inter Miami, echipa patronată de David Beckham, la care sunt legitimaţi Leo Messi şi Luis Suarez, va străbate zeci de mii de km într-o singură lună. 

Din El Salvador la Hong Kong, trecând prin Japonia şi Arabia Saudită, pentru un meci cu Al-Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo, Inter Miami, echipa lui Lionel Messi şi Luis Suarez, va efectua primul turneu internaţional din istoria clubului din Major Leaue Soccer (MLS), informează agenţia EFE.

Inter Miami va parcurge 38.500 km în mai puţin de o lună în turneul său internaţional. Clubul patronat de fostul star englez David Beckham este deja un brand recunoscut în lumea fotbalului, iar pieţele arabe şi asiatice reprezintă o prioritate pentru Inter Miami şi MLS.

Vizita în El Salvador începe vineri, iar turneul va cuprinde şapte meciuri în decurs de o lună. Cu Messi, Sergio Busquets, Jordi Alba şi Luis Suarez, Inter Miami a devenit un club global, iar valoarea sa era de 600 de milioane de dolari în 2023, conform Forbes. În 2024, franciza ar putea depăşi un miliard de dolari.

Fanii dornici să-l vadă pe Messi la lucru vor trebui să scoată din buzunar între 200 şi 375 de dolari la meciul contra El Salvador, în timp ce pentru meciul echipei antrenate de "Tata" Martino cu Newell's Old Boys, la Fort Lauderdale, un bilet va costa 115 dolari.

După călătoria în El Salvador, echipa se va deplasa în Texas pentru un meci cu Dallas FC şi apoi va zbura spre Riad (Arabia Saudită) pentru meciurile cu Al-Hilal şi Al-Nassr.

Meciul din 29 ianuarie cu Al-Hilal ar fi putut însemna o reîntâlnire cu Neymar Junior, cu care Messi, Suarez, Alba şi Busquets au câştigat trofee la FC Barcelona, dar accidentarea brazilianului îl va împiedica să intre pe teren.

Amicalul din 2 februarie cu Al-Nassr va aduce în prim plan o rivalitate care a marcat istoria fotbalului în ultimii 20 de ani, între Messi şi Cristiano Ronaldo.

Un meci special va fi contra lui Newell's Old Boys, echipa din oraşul natal al lui Messi şi Martino, care va încheia pre-sezonul lui Inter Miami.

La şase zile după acest meci, Inter Miami va debuta în noul sezon din MLS, pe noul sa arenă DRV PNK Stadium, contra lui Real Salt Lake, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel