Fotbal international Interviu fals cu Cristiano Ronaldo. Inteligenţa Artificială i-a păcălit pe toţi. "Eu am distrus Premier League şi La Liga. Messi ce a distrus?"
Data publicării:
Un clip video fals care arată ca un interviu acordat de Cristiano Ronaldo a reuşit să păcălească milioane de utilizatori. În acest clip, falsul "Cristiano Ronaldo", jucat de un motor de inteligenţă artificială, vorbeşte despre Lionel Messi şi Kylian Mbappe. 

”Sincer, nu prea îmi pasă. Lumea spune că Messi e mai bun, dar eu sunt mai complet decât Messi. Sunt mai rapid, mai puternic, am mai mult stil. Am distrus Premier League și La Liga. Messi ce a distrus mai exact? Messi este un jucător al sistemului, protejat de sistemul de la Barcelona, de Burger League. 

Când Messi era la Barcelona, motoarele echipe era Xavi și Iniesta. Da, are niște calități incredibile, dar nu spuneți că este mai complet decât mine. Credeți că Messi se poate descurca într-o noapte ploioasă pe Britannia, împotriva lui Stoke City? Eu nu cred asta.

Nu mă comparați nici cu Mbappe. El este în liga fermierilor din Franța. Trebuie să meargă la Real Madrid sau în Premier League pentru a demonstra", se arată în clipul video care poate fi văzut AICI

Ronaldo şi Messi, nominalizaţi pentru echipa ideală FIFPro 

Argentinianul Lionel Messi, portughezul Cristiano Ronaldo şi francezul Karim Benzema se numără printre cei 23 de jucători nominalizaţi pentru echipa ideală a Sindicatului internaţional al fotbaliştilor profesionişti (FIFPRO), în condiţiile în care niciunul dintre cei trei câştigători ai Balonului de Aur nu mai evoluează în prezent în Europa.

De pe lista comunicată miercuri nu lipsesc nici noile staruri ale fotbalului mondial, francezul Kylian Mbappe, norvegianul Erling Haaland, brazilianul Vinicius Junior şi englezul Jude Bellingham.

Cei 23 de jucători nominalizaţi pentru unsprezecele ideal al FIFPRO au fost stabiliţi în urma voturilor exprimate de peste 28.000 de fotbalişti profesionişti.

FIFA şi FIFPRO vor anunţa componenţa Echipei ideale a anului 2023 pe 15 ianuarie, cu ocazia ceremoniei de acordare a premiilor The Best, care va avea loc la Londra, scrie Agerpres.


Iată lista finaliştilor FIFPRO pentru Echipa ideală

Portari: Thibaut Courtois (Belgia/Real Madrid), Ederson (Brazilia/Manchester City), Emiliano Martinez (Argentina/Aston Villa);

Fundaşi: Ruben Dias (Portugalia/Manchester City), Virgil van Dijk (Olanda/FC Liverpool), Eder Militao (Brazilia/Real Madrid), Antonio Rudiger (Germania/Real Madrid), John Stones (Anglia/Manchester City), Kyle Walker (Anglia/Manchester City);

Mijlocaşi: Jude Bellingham (Anglia/Borussia Dortmund/Real Madrid), Kevin De Bruyne (Belgia/Manchester City), Ilkay Gundogan (Germania/Manchester City/Barcelona), Luka Modric (Croaţia/Real Madrid), Rodri (Spania/Manchester City), Bernardo Silva (Portugalia/Manchester City), Federico Valverde (Uruguay/Real Madrid);

Fundaşi: Karim Benzema (Franţa/Real Madrid/Al-Ittihad), Erling Haaland (Norvegia/Manchester City), Harry Kane (Anglia/Tottenham Hotspur/Bayern Munchen), Kylian Mbappe (Franţa/Paris Saint-Germain), Lionel Messi (Argentina/Paris Saint-Germain/Inter Miami), Cristiano Ronaldo (Portugalia/Al-Nassr), Vinicius Jr (Brazilia/Real Madrid).


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel