Superliga Romaniei "Între Cristi şi Neil nu există nicio tensiune". FC Rapid, mesaj clar. Ce s-a întâmplat la Buzău, după ce s-a scris că Săpunaru l-a ignorat pe Papeau
Data publicării:
FC Rapid nu are parte de startul aşteptat de sezon. În primele 5 etape, giuleştenii au obţinut doar 4 remize şi au înregistrat şi o înfrângere. Clubul anunţă, însă, că se caută soluţii, dar şi că nu există discordie între jucători. 

În ultima etapă, FC Rapid a remizat în deplasare cu Gloria Buzău, scor 1-1. După meci, s-a scris că Săpunaru l-a ignorat pe Papeau în momentul schimbării. FC Rapid a lămurit lucrurile. 

"Cristian Săpunaru este și a fost mereu puternic. Uneori am simțit că el singur poate duce toată ambiția Rapidului pe umeri și poate muta munții din loc pentru culorile pe care toți le iubim.

Însă Cristian Săpunaru nu este și nu a fost niciodată singur.

În urma speculațiilor apărute în presă, cât și pe rețelele de socializare, clubul, din vestiare până în birouri, își susține jucătorul pe brațul căruia banderola de căpitan și-a găsit forma perfectă.

"Săpun" nu și-a ignorat niciunul dintre colegi în timpul meciului de la Buzău, explicând că, atunci când Jayson Papeau saluta jucătorii de pe bancă, el era atent la teren. Ceea ce se poate observa și din poza publicată astăzi în presă și explicată în cuvinte care doar vor să dezbine.

Clubul Rapid, prin acest comunicat, își declară susținerea neclintită față de Cristian Săpunaru.

În aceste momente, în care mulți ne vor dezbinați, conducerea clubului își susține jucătorul-simbol și, de asemenea, antrenorul.

Între Cristi și Neil nu există nicio tensiune, oricât de mult și-ar dori unele personaje ca ea să existe.

În concluzie, conducerea Rapidului este alături de Cristi, Neil și stafful său, căutând soluții pentru a depăși acest moment dificil și pentru a obține prima victorie din acest sezon", transmite FC Rapid.

Sursa: Facebook FC Rapid

Neil Lennon îi cere lui Dan Şucu să nu îl dea afară. "Ar fi lipsit de fair play"

"Le-am spus jucătorilor că trebuie să ne valorificăm șansele. Când ai un gol avans și controlezi meciul, îți mai trebuie un gol. Pentru mine lovitura liberă din care a ieșit penalty-ul nu a fost lovitură liberă.

Nu știm să valorificăm situațiile din fața porții. Sunt mulțumit de Siegrist (n.r. – portarul), de Pașcanu.

Diogo Mendes a jucat 60 de minute, a avut o mică crampă, va fi bine. Pașcanu a fost bine, portarul ne-a dat multă încredere. Tot am sperat să înscriem din fază fixă. Am avut un joc în câmp foarte frumos, dar nu am reușit să valorificăm.

Nu înscriem destul la câte ocazii avem. E și un pic de lipsă de încredere. Am pierdut cu Petrolul după ce am controlat jocul și am avut o mulțime de ocazii.

Nu cred că sunt departe să-i știu pe jucători 100 %. Cunoști jucătorii pe parcurs, puțin câte puțin, adaugi la lot jucători care crezi că aduc un plus.

Clubul are nevoie de stabilitate, jucătorii au nevoie de stabilitate. Nu trebuie să grăbim lucrurile, să intrăm în panică. Nu am fost adus să ies din panică, ci să construiesc. Nu am fost la meciul cu Sepsi. Cum m-aș simți dacă după 4 meciuri aș fi dat afară? Nu e o criză masivă, dar e dramatică situația. Trebuie să vedem poza de ansamblu și să nu intrăm în amănunte. Ar fi lipsit de fair-play dacă aș fi dat afară.

La sfârșitul sezonului, Rapid va ajunge acolo unde vor fanii. Vrem să fim în primele 6 și să avem evoluție bună pentru cupele europene. E destul de greu pentru titlu. Cred în instinctul meu, echipa nu e departe de a produce fotbal bun și rezultate bune", a declarat Neil Lennon după meci. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel