Superliga Romaniei Ioan Andone, concluzie după U Cluj - Dinamo. "Au pierdut nemeritat"
Data publicării:
Ioan Andone o apără pe Dinamo după înfrângerea cu Universitatea Cluj din etapa a VIII-a a Ligii I şi spune că elevii lui Zeljko Kopic nu meritau să piardă. 

"În opinia mea, trebuia să se termine cu un rezultat de egalitate, și asta în cel mai rău caz pentru Dinamo! Era ceva echitabil. Au avut 12 ocazii în prima repriză, față de 5, câte a avut U Cluj.

Plus pressingul foarte avansat al lui Dinamo, au recuperat foarte multe mingi în terenul advers. Mi-a plăcut Dinamo în prima repriză! Și mi-a plăcut chiar și în repriza a doua, să știți, cu toate că schimbările făcute n-au intrat foarte bine. Dar nu știu dacă e vorba că au bancă subțire...

Voi trebuie să vă uitați la cum a dat golul U Cluj, ce noroc a fost acolo. Dacă nu dădeau golul ăla, meciul era de 0-0. Sau poate 1-0 pentru Dinamo, niciodată nu poți ști ce se întâmplă. Dar spun că Dinamo a pierdut nemeritat, ar fi trebuit să obțină mai mult de la meciul ăsta, cel puțin un egal!”, a afirmat Andone, în dialog cu GSP.ro.

Ioan Ovidiu Sabău: Că e meritată victoria sau nu, contează punctele 

Şi antrenorul celor de la U Cluj a dat de înţeles, voalat, că un rezultat de egalitate era mai echitabil, dar şi-a lăudat elevii. 

"Înseamnă foarte mult. Ne consolidăm poziția în clasament, înseamnă încredere, înseamnă că suntem o echipă foarte mare ținând cont că am fost dominați în prima repriză de Dinamo. Au avut o dinamică mai bună.

Nu am reușit în prima repriză să facem prea multe. Ne-a fost teamă, am pierdut ușor mingile. Doar intervențiile lui Gertmonas au făcut să nu luăm gol, niște intervenții fantastice. În repriza a doua a trebuit să schimb sistemul.

Am închis mai bine culoarele, spațiile și ușor s-a echilibrat jocul. Am avut câteva situații de a înscrie, a venit acel gol. Că e meritată sau nu e meritată victoria, contează punctele. Am arătat ca o echipă care știe să câștige și când nu joacă foarte bine.

Vreau să le mulțumesc suporterilor care au venit în număr foarte mare. Trebuie să creștem ca joc când adversarul vine peste noi. Avem mult de lucru, trebuie să aibă încredere ei, sunt jucători de calitate. Vreau ca acei jucători care au venit mai târziu să intre în ritm.

Avem cinci jucători convocați la echipa națională. Sunt bucuros, relaxat în momentul de față. Știm că avem de lucru. Avem liniște. Suntem fericiți. Avem încredere unii în ceilalți.”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la flash-interviu, la Prima Sport.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel