Superliga Romaniei Ioan Varga promite 5 transferuri tari la CFR Cluj pentru titlu. Clujenii sunt la 8 puncte de FCSB
Data publicării:
CFR Cluj a fost învinsă de Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1, dar Ioan Varga, patronul echipei, promite transferuri spectaculoase în lupta la titlu. 

"Pot să vă dezvălui un singur lucru și anume că vom face o campanie spectaculoasă de transferuri. Avem în vizor 5,6 jucători. 5 aducem sigur, mai ales pe parte de atacanți și la mijloc.

Din cei 5 sunt doi nigerieni și unul argentinian. Un fotbalist de primă ligă din Argentina, un atacant formidabil, genul de mijlocaș-atacant care face diferența și dă multe goluri și care va fi adus probabil pe o sumă record pentru România și SuperLiga.

Dacă vi-l aduceți aminte, și sunt convins că nu l-ați uitat pe Culio, acest argentinian e de două ori mai bun decât Culio, unul dintre fotbaliștii emblematici din istoria CFR Cluj.

Un jucător care va fi adus pe bani grei și care va face diferența dacă ne înțelegem cu el. Joacă în prima ligă din Argentina, face spectacol acolo. E un fotbalist care ne va ajuta să luăm titlul în România. Vreau neapărat titlul, voi aduce sigur 5 jucători, poate chiar 6 sau 7", a declarat Varga la Fanatik.

Mandorlini, supărat după meciul de la Sf Gheorghe 

CFR Cluj a pierdut cu Sepsi, iar antrenorul Andrea Mandorlini a tras un semnal de alarmă după meci. 

"E destul de greu. Am avut partida în mână, puteam să facem 2-0. Am făcut multe greșeli și am fost egalați. E greu să vorbești, sunt multe de spus. Am reușit să deschidem scorul, apoi am avut ocazia să ne desprindem, dar după au intervenit erorile.

Nu reușim să concretizăm lucrurile ofensive și la noi înscrie mereu un mijlocaș, dar oricum nu trebuie să facem aceste greșeli.

Demis? Cine? Pentru ce motiv? Spui tu? Cred că sunt și alte întrebări de adresat. Eu sunt aici și îmi fac treaba. Nu cred că are rost să ne gândim la ce va fi mâine, important este să vorbim despre prezent", a spus Mandorlini.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel