Tenis Ion Țiriac, internat în spital. Reacția bunului său prieten, Ilie Năstase
Data publicării:
Afaceristul român în vârstă de 85 de ani se află într-un spital din Austria.

Țiriac, internat într-un spital din Austria

Ion Țiriac se află internat într-un spital din Austria, acesta fiind invitat să participe de curând la un eveniment. Din cauza problemelor de sănătate însă, fostul tenismen român a trebuit să absenteze.

Despre noutățile în ceea ce privește starea de sănătate a omului de afaceri a aflat și Ilie Năstase, de la jurnaliști. Bunul său prieten i-a urat acestuia sănătate, nefiind însă îngrijorat la aflarea veștii.

„E internat în spital? Nu ştiam. Acum aflu de la dumneavoastră. (n.r. E în Austria, nu s-a simțit bine). O să o întreb dimineață pe secretara lui. Ca orice om, când nu se simte bine, s-a dus la doctor. Îi doresc multă sănătate”, a spus Ilie Năstase, potrivit ProSport.

 

Prietenia dintre Țiriac și Năstase, fără niciun menajament

Cei doi foști tenismeni se bucură de o prietenie de lungă durată, Ion Țiriac având deseori declarații care îl privesc pe Ilie Năstase, dar și invers.

De curând, Țiriac a dezvăluit că prietenul său ar fi divorțat: „Ilie Năstase a fost un om talentat în sport, de la a la z. Dacă n-ar fi jucat tenis, ar fi fost un foarte bun fotbalist. Năstase este un individ de excepție.

Federer a inventat multe lovituri care nu erau în tenis, dar nu are personalitatea lui Năstase. Năstase, așa cum îl vedeți dumneavoastră, a fost una dintre cele mai iubite și cele mai urâte personalități din sportul mondial.

Veneau 10.000 de oameni să îl aplaude și 10.000 de oameni să-l fluiere. Dar veneau. Astăzi, același lucru, e un personaj. Am auzit că a divorțat acum două săptămâni, iar astăzi am citit că este cel mai fericit om de pe planeta asta”, declara Ion Țiriac, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

În urmă cu două luni, cancan.ro scria că Ioana Năstase, soția - sau după declarațiile lui Ion Țiriac - deja fosta soție a lui Ilie Năstase, a avut un dialog aprins cu fostul tensimen, aceștia spunându-și cuvinte dure.

„Cine-i ăla? Ăla-i amantul tău! Te-am văzut, am auzit tot!”, ar fi strigat Ilie Năstase. „Ești drogat! Du-te la tine în apartament, că ești bătrân!”, i-ar fi replicat Ioana Năstase soțului ei.

Nu este prima dată când cei doi au avut momente tensionate în căsnicie, existând deseori conflicte care apar pe primele pagini ale ziarelor.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Tenis

logo icon Articole similare

Tenis Rafael Nadal și-a desemnat cel mai mare rival din carieră

Spaniolul Rafael Nadal, care și-a anunțat retragerea...

Turnee WTA Jaqueline Cristian, învinsă în optimile de la Ningbo

Românca nu a profitat de șansa de a juca în optimi, în...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei După accidentare, Adrian Șut mai primește o lovitură

Fotbalistul celor de la FCSB trece prin momente grele.

Fotbal international Neymar a revenit pe terenul de fotbal, după o pauză de un an

Revenirea fotbalistului brazilian a fost primită cu...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa după episodul cu David Maftei

Sursa: Agerpres

Antrenorul cu portarii de la Dinamo a tras concluziile despre Golubovic, după meciul cu FCSB

Agerpres

Sportiva din Republica Moldova care a răbufnit după rezultatele alegerilor la referendum

Sursa: Agerpres

Florentin Petre e sincer după înfrângerea în faţa FCSB-ului. "E cea mai bună echipă din Liga 1"

pixel