Jocurile Olimpice Ion Țiriac nu se abține când vine vorba de Serena Williams: „N-am văzut-o, dar pe Nadia am văzut-o...”
Data actualizării:
Data publicării:
Relația dintre Ion Țiriac și Serena Williams are un trecut tumultos, iar afaceristul român profită de fiecare ocazie pentru a o „înțepa” pe fosta lideră mondială.

Serena Williams, una dintre cele mai bune tenismene din lume, nu este uitată nici măcar în cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris de către Ion Țiriac. Afaceristul și-a exprimat în repetate rânduri opiniile care o privesc pe sportiva americană, acestea nefiind tocmai prietenoase.

Fostul tenismen român a asistat la finala feminină de gimnastică pe echipe, la Paris. În sală, s-au aflat Nadia Comăneci și Serena Williams, ele fiind văzute una lângă alta, urmărind competiția împreună, alături de fetița fostei tenismene, Olympia. Cu toate că Țiriac are o relație bună cu legenda vie a gimnasticii, nu se poate spune același lucru și despre relația sa cu Serena Williams.

După terminarea finalei, Țiriac a fost abordat de către reporteri și a fost întrebat despre prezența celor două împreună, în tribune.

Întrebat dacă a văzut-o pe Serena în sală alături de Nadia, Țiriac a răspuns ironic: „A fost Nadia cu Serena? N-am văzut-o pe Serena, dar pe Nadia am văzut-o...și înainte, și după, îmi pare bine.”

 

Multe contre între Țiriac și Williams

Ion Țiriac a pus la îndoială multe prestații ale Serenei Williams, în contextul în care sportiva americană ar fi folosit, de-a lungul carierei, numeroase medicamente, folosindu-se de anumite scutiri pentru uz terapeutic. 

Afaceristul român a ripostat, în urma declarațiilor controversate făcute de Serena Williams pe rețelele sociale, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru patru ani din tenisul profesionist.

„8 e un număr mai bun”, a scris americanca pe contul său de X, insinuând că dopajul cu substanța roxadustat, care nu exista în vara anului 2019, în cazul Simonei Halep, ar fi ajutat-o pe româncă să o învingă în finala de la Wimbledon, scor 6-2, 6-2.

Țiriac nu s-a abținut în a-i lua apărarea Simonei, insinuând că Serena a folosit de multe ori în lunga sa carieră anumite substanțe interzise, dar aceasta nu a fost niciodată suspendată pentru dopaj.

„Dar eu înțeleg că Serena a avut derogări la medicamente. Nu o dată sau nu de două ori. De 5-7-10 ori, cât a stat la dumnealui (n.r. - antrenorul Patrick Mouratoglou). Eu m-aș întreba cum a câștigat toate Wimbledonurile.

Serena a zis `Halep m-a bătut în 56 de minute. Mi-a dat o palmă cum nu am luat toată viața mea. Ce ar fi să mai cer un Wimbledon?` Dar celelalte cum au fost?”, a spus Ion Țiriac, anul trecut.

 

Țiriac oferă o limunzină electrică pentru fiecare sportiv medaliat cu aur la Paris

Fiul lui Ion Țiriac, Alexandru Ion Țiriac, a anunțat faptul că Fundația Țiriac va face cadou câte o limuzină de lux pentru fiecare sportiv român prezent la Jocurile Olimpice de la Paris care va reuși să câștige o medalie de aur. Concret, cadoul constă într-o limuzină electrică, Hyundai Ioniq 5, al cărei preț este de aproximativ 50.000 de euro.

Cu alte cuvinte, primul sportiv care va primi un astfel de cadou din partea fostului tenismen român este David Popovici, care a reușit să aducă prima medalie țării noastre, prin cucerirea aurului olimpic în proba de 200 metri liber. De asemenea, și canotorii români Andrei Cornea și Marian Enache, care au cucerit medaliile de aur în proba de dublu vâsle masculin, vor primi câte un cadou din partea lui Țiriac.

„Ca un gest de apreciere și mândrie, Fundația Țiriac propune un premiu prin care să îi răsplătească pe cei considerați comori locale. Munca lor și mândria pe care ne-au adus-o tuturor românilor sunt uriașe. Fiecare dintre sportivii care vor câștiga o medalie de aur la Jocurile Olimpice va primi ultimul model de limuzină electrică iqoniq 5″, este anunțul făcut de Alexandru Ion Țiriac, pe Instagram.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Jocurile Olimpice

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel