Superliga Romaniei Ionuţ Chirilă e convins că Horaţiu Moldovan va juca la Atletico Madrid. "E o echipă atât de mare încât îşi permite să facă rotaţii"
Data publicării:
Atletico Madrid a plătit 800.000 euro pentru Horaţiu Moldovan, de la Rapid Bucureşti. Ionuţ Chirilă crede că Diego Simeone îi va acorda şanse portarului român. 

"Este un salt uriaș. Mie îmi place tipul lui de portar. La fel cum era și Lobonț. Îmi plac portarii rapizi, nu foarte înalți. Panteră. A făcut niște jocuri în care a salvat puncte și rezultate. Când ai o echipă precum Atletico Madrid, deja nu ai de apărat. Madridul este angrenat în atâtea competiții.

Eu cred că va juca. Sunt meciurile din Cupa Regelui, Champions League, campionat. Atletico este o echipă atât de mare încât își permite să facă rotații. Nu cred că iau un portar calificat la EURO ca să-l țină doar așa. Nu aveau de ce.

Puteau să aleagă pe oricine. Au văzut calitățile necesare. Suma pentru Atletico este infimă. Este nesemnificativă și consideră că iau un portar de echipă națională, care este în apogeul carierei", a spus Ionuț Chirilă, la Digi Sport Matinal.

Marca i-a făcut profilul lui Moldovan 

”Atletico Madrid va avea un nou portar care va concura cu Oblak în ultima parte a sezonului. Totul indică faptul că Ivo Grbic va pleca, iar destinație sa este Premier League.

Astfel, plecarea croatului va duce la semnarea lui Horațiu Moldovan, un portar român pentru care clubul va plati în jur de 800.000 de euro.

Portarul titular al naționalei României va ajunge pe Wanda Metropolitano de la Rapid București, club pentru care a jucat 122 de meciuri.

În plus, are opt selecții la echipa națională a României și a fost portarul folosit în preliminariilor pentru EURO 2024. Venirea lui Moldovan va însemna că Ivo Grbic va pleca pentru a doua oară de la Atletico Madrid.”, au scris spaniolii despre portarul român. 

Ultimele cuvinte ale lui Moldovan ca jucător al Rapidului 

”Sunt jucător profesionist, a fost foarte frumos să-mi iau rămas-bun de la fani, de la coechipieri, pe teren. Mă bucur că am ieșit sănătos. Am avut mai multe emoții decât de obicei.

Au fost niște zile cu emoții puternice, într-o zi eram într-o parte, în altă zi, în alta. La început, sincer să vă spun, nu prea am crezut (n.r.- că se face transferul la Atletico).

După, când am văzut că avansează lucrurile, am spus că e șansa vieții mele. Credeți că Atletico Madrid e de refuzat vreodată?

Poate acest tren nu mai vine niciodată, poți să fii cel mai bun portar din România. Voi merge să văd ce se întâmplă, voi munci și când îmi va veni șansa, sper să demonstrez că am valoare. ”, a spus Horațiu Moldovan.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel