Fotbal international Isco şi-a prelungit contractul cu Betis Sevilla
Data publicării:
Mijlocaşul spaniol Isco va juca la Betis Sevilla până în 2027. 

Mijlocaşul spaniol Isco, care a sosit ca jucător liber de contract în această vară la Betis Sevilla, şi-a prelungit înţelegerea până în 2027, a anunţat joi clubul andaluz, scrie AFP.

Fostul jucător de la Real Madrid, în vârstă de 31 de ani, a evoluat de 24 de ori pentru Betis de la semnarea contractului, marcând trei goluri şi oferind patru pase decisive.

În câteva luni, Isco a devenit unul dintre jucătorii importanţi din echipa lui Manuel Pellegrini.

Betis Sevilla este pe locul 7 în La Liga şi va juca un play-off de calificare în optimile de finală din Europa Conference League împotriva lui Dinamo Zagreb în februarie.

Isco a jucat ultima oară la Sevilla FC, unde a fost transferat începând cu decembrie 2022, dar antrenorul Jorge Sampaoli a renunţat la serviciile mijlocaşului după doar patru luni, nemulţumit de randamentul lui. Cu 38 selecţii pentru Spania, Isco a marcat un gol în cele 19 meciuri jucate la Sevilla FC în toate competiţiile.

În mai 2022, Isco a părăsit Real Madrid unde a jucat timp de nouă sezoane, în care a ajutat la câştigarea a 19 trofee, inclusiv cinci în Liga Campionilor, trei în campionat şi patru în Cupa Mondială a cluburilor.

În 2013, Isco era descris de ziarul Marca precum cel mai promiţător tânăr jucător din fotbalul spaniol, fiind comparat prin viziunea pe teren şi abilitatea paselor cu Zinedine Zidane, iar prin forţă şi tehnică cu Sergio Aguero, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel