Superliga Romaniei Își încalcă Laszlo Dioszegi cuvântul de onoare? Înțelegere cu Becali pentru Marius Ștefănescu
Data publicării:
Dorit de mult timp de către patronul celor de la FCSB, Laszlo Dioszegi a susținut, în repetate rânduri, că jucătorul Marius Stefănescu nu va fi transferat la campioana României.

FCSB și Sepsi ar fi ajuns la un acord în privința lui Ștefănescu

Luat în vizor datorită evoluțiilor foarte bune din sezonul recent încheiat, Marius Ștefănescu pare că este, contrar tuturor promisiunilor patronului Laszlo Dioszegi, tot mai aproape de echipa celor de la FCSB.

Ștefănescu a reușit să marcheze 14 goluri și opt pase decisive în cele 45 de meciuri jucate în tricoul formației Sepsi Sfântu Gheorghe.

Patronul echipei campioane a Superligii ar fi ajuns la o înțelegere cu Laszlo Dioszegi pentru transferul lui Marius Ștefănescu, la FCSB, în această vară.

Cu toate că finanțatorul covăsnenilor a declarat, în urmă cu două luni, că nu va lua în considerare desfășurarea vreunei afaceri privind transferul lui Ștefănescu la FCSB, lucrurile se configurează într-o altă direcție.

Dioszegi a afirmat că ar accepta să îl transfere pe Marius Ștefănescu de la echipa pe care o conduce, dacă ar primi o oferă corectă, de peste un milion de euro. „Dacă vine o ofertă concretă... nu ne-am gândit la o sumă exactă. Am vorbit cu un agent care lucrează în străinătate, care a zis că în campionatul Germania - în Bundesliga...în Bundesliga 2!

Hai să nu spunem Bundesliga 1...sau în Belgia, Olanda - are niște cifre impresionante Ștefănescu și încearcă să caute o echipă care să vrea să îl ia...

[..] Nu excludem nicio echipă din România...în afară de FCSB, că acuma onoarea noastră e mai presus de tot! Nici pentru 50 de milioane n-aș da la FCSB! Că atunci, înseamnă că tot ce s-a spus despre el, ar fi adevărat! Dar la orice echipă, dacă vine un preț corect, fiecare jucător e de vânzare!”, declara patronul Sepsi, despre eventualitatea unui transfer al lui Marius Ștefănescu la FCSB.

Se pare că FCSB ar fi gata să plătească peste un milion de euro pentru jucătorul în vârstă de 25 de ani, potrivit golazo.ro.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

pixel