Fotbal international Joao Felix a adus victoria Barcelonei cu Atletico Madrid şi cere clubului să îl transfere definitiv
Data publicării:
Portughezul Joao Felix, împrumutat de Barcelona de la Atletico Madrid, a adus victoria catalanilor în meciul de duminică seara, cu madrilenii, şi a cerut să fie transferat definitiv. 

"Sunt foarte fericit aici! Vreau ca Barça să facă un efort financiar pentru a mă semna definitiv", a spus Joao Felix, la finalul meciului. 

Joao Felix a marcat golul prin care FC Barcelona a învins-o cu 1-0 pe teren propriu pe Atletico Madrid, fosta echipă a atacantului portughez, duminică seara, în derby-ul etapei a 15-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Internaţionalul lusitan, împrumutat de Atletico la clubul catalan în acest sezon, a înscris golul victoriei în minutul 27, oferind trei puncte importante actualei sale formaţii în lupta pentru titlu.

Graţie acestui succes, FC Barcelona a revenit pe podiumul din La Liga, la patru puncte de primele două clasate, Real Madrid şi Girona, aflate la egalitate (38 de puncte).

Într-un alt meci disputat duminică, Deportivo Alaves, echipa românului Ianis Hagi, a remizat în deplasare cu Mallorca (scor 0-0). Hagi a început meciul pe banca de rezerve şi a fost introdus în joc în minutul 74. Alaves ocupă locul 13 în clasament, cu 16 puncte, la opt lungimi de zona retrogradării, scrie Agerpres.

Înainte de meci, Joao Felix şi-a înţepat fostul antrenor, pe Diego Simeone. 

"Sigur că prefer stilul de la Barcelona. Nu doar eu, ci orice alt jucător. Dacă întrebi pe oricine, chiar și pe cei de la Atletico, o să-ți spună că preferă să joace mai ofensiv.

Cu siguranță! Dacă ei nu spun asta, înseamnă că mint. Fiecare jucător vrea să atace, să aibă mingea și să înscrie", a spus felix, conform ESPN. 

Enrique Cerezo, preşedintele lui Atletico, mesaj scurt şi clar despre Felix 

”Joao a fost împrumutat la Barcelona. Joacă acolo și este unul dintre cei mai buni din Europa. Dacă Barcelona nu vrea să îl păstreze, se va întoarce la Atletico. E simplu, nu?”, a spus Cerezo, citat de jurnalistul italian Fabrizio Romano.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel