Fotbal international Jose Mourinho nu mai e The Special One. Antrenorul portughez şi-a pus singur o nouă poreclă
Data actualizării:
Data publicării:
Antrenorul portughez Jose Mourinho şi-a dat singur un nou alias. 

Antrenorul echipei AS Roma, portughezul Jose Mourinho, a declarat, duminică seara, după meciul câştigat cu Udinese (3-1), că este un bandit al fotbalului, transmite EFE.

În fotbal, te naşti bandit, nu devii. Eu, spre exemplu, sunt un bandit al fotbalului. Încerc să influenţez echipa şi vom vedea dacă voi reuşi, a afirmat Mourinho.

Tehnicianul e în continuare nemulţumit că AS Roma nu reuşeşte să câştige în deplasare prea des: Am avut echipe care erau bande de hoţi, cărora le plăcea să joace în deplasare. Noi (AS Roma), ca echipă, nu facem asta, sunt oameni cărora le place confortul acasă pentru că le este dor de mama sau de bunica să le facă dulciuri. Avem o mică problemă aici.

Mourinho a recunoscut că echipa este inconstantă, cu suişuri şi coborâşuri şi a criticat faptul că nu Roma nu reuşeşte să tranşeze meciurile mai devreme: Parcă încercăm să batem recordul de goluri marcate în ultimele minute.

În partida cu Udinese, de pe Stadio Olimpico, AS Roma s-a desprins în min. 81, prin golul lui Paulo Dybala, iar Stephan El Shaarawy a închis tabela în min. 90. Gianluca Mancini deschisese scorul pentru giallorossi (20), dar Florian Thauvin (57) a restabilit egalitatea.

AS Roma ocupă locul 5 în Serie A după 13 etape, scrie Agerpres.

Totti regretă că nu a fost antrenat de Mourinho 

Fostul mare fotbalist italian Francesco Totti a recunoscut că a refuzat-o pe Real Madrid pentru echipa sa de suflet, AS Roma, la care a devenit o legendă, însă regretă că nu a fost antrenat de portughezul Jose Mourinho, actualul tehnician al formaţiei "giallorossa", pe care îl consideră numărul unu, informează agenţia EFE.

"Am petrecut 30 de ani la Roma. Am arătat respect faţă de toţi şi am renunţat la multe alte oferte. Am spus nu lui Real Madrid şi altor cluburi, pentru că îmi doream acel tricou, doar acel tricou 'giallorosso' pe care îl am în mine", a recunoscut fostul jucător într-un interviu pentru "Corriere della Sera".

"Dar nu mi-a plăcut cum s-a terminat povestea mea cu Roma. Când în fotbal nu mai este nevoie de tine, atunci se pierde respectul. Dacă Maldini, Del Piero, Baggio şi cu mine nu am fi fost în fotbal, ar fi însemnat ceva oare?, a adăugat fostul mare jucător, în vârstă de 47 de ani.

Totti, care este o prezenţă constantă în tribunele Stadionului Olimpic din Roma pentru a-şi urmări echipa, a afirmat că regretă faptul că nu a avut ocazia să fie antrenat de Mourinho, cu care are de ani de zile o relaţie de maxim respect şi admiraţie mutuală.

"Cu un rol definit, mi-ar plăcea să mă întorc la club, alături de Mourinho, care este numărul unu şi pe care îl respect mult. Regret că nu mi-a fost antrenor în carieră", a adăugat el.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel