Fotbal Juan Bauza părăsește FC U Craiova. Mesajul lui Adrian Mititelu despre despărțirea de jucătorul argentinian
Data publicării:
Jucătorul argentinian părăsește echipa de fotbal olteană, după trei sezoane în care a înscris nu mai puțin de 16 goluri.

Bauza, dorit de CFR Cluj, ajunge în Emiratele Arabe Unite

Juan Francisco Bauza va evolua în următorul sezon sub formă de împrumut cu opțiune de cumpărare definitivă la clubul FC Baniyas din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.

Bauza a venit la FC U Craiova în urmă cu trei ani, pe 20 mai 2021, primul an al echipei de la revenirea în prima ligă. Jucătorul a devenit rapid un jucător important al clubului.

În cele trei sezoane petrecute la echipa olteană, Pepe a evoluat în 82 de partide oficiale, a marcat 16 goluri și a oferit 18 pase de gol.

El a condus echipa din postura de căpitan în 28 de partide în ultimii trei ani.

„Mulțumim Pepe, pentru dăruirea pe care ai arătat-o pentru culori și pentru că ai demonstrat că esti un adevărat leu alb-albastru.”, au transmis oficialii clubului, pe pagina oficială de Facebook.

Mesajul lui Adrian Mititelu, la plecarea lui Bauza de la FC U Craiova

„Cu un ochi plâng și cu celalalt rad, pentru mine Pepe este unul dintre cei mai buni jucători, care au jucat pentru orașul CRAIOVA în ultimii 30 ani.”, a transmis finanțatorul clubului de fotbal, pe contul său de Facebook.

Juan Bauza va fi colegul „tricolorului” Andrei Burcă, al cărui transfer a fost oficializat de către clubul din Emirate, în cursul zilei de miercuri.

Fotbalistul român care a fost titular în formația tricoloră la EURO 2024 era liber de contract după despărțirea de clubul din Arabia Saudită, Al Akhdoud. Echipa de fotbal a retrogradat la finalul sezonului trecut, iar Burcă a luat deja hotărârea de a semna cu o altă formație. Andrei Burcă va juca în Emiratele Arabe Unite.

Clubul de fotbal Baniyas a oficializat cooptarea fotbalistului român miercuri seara. Oficialii din Emirate au anunțat că fundașul central se va alătura în curând echipei în cantonamentul din Serbia.

Echipa Baniyas a încheiat sezonul trecut pe locul 10, cu 26 de puncte.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel