UEFA Europa League Jucătorii care ies din primul XI al FCSB după meciul cu LASK Linz, la ordinul lui Gigi Becali
Data publicării:
FCSB a remizat, scor 1-1, cu Lask Linz în prima manşă a playoff-ului Europa League, în deplasare. Gigi Becali s-a declarat dezamăgit de patru jucători şi a anunţat că aceştia nu vor mai avea loc în primul XI. 

FCSB a terminat la egalitate cu echipa austriacă LASK Linz, 1-1 (1-1), joi seara, pe Oberoesterreich Arena din Linz, în prima manşă a play-off-ului Europa League la fotbal.

Campioana României a obţinut un rezultat dătător de speranţe, după golurile marcate de Adil Taoui (34), respectiv David Miculescu (45+1).

FCSB a fost dominată în prima repriză, în care şi-a regăsit ritmul abia după ce a primit gol.

Nigerianul Usor (8), liber în careu, a reluat greşit. Apoi Taoui (11) a şutat de la 26 de metri, pe lângă poartă. LASK a ratat o mare ocazie în min. 21, când Taoui a pornit pe contraatac, a centrat în faţa porţii, dar Usor a tras mult peste poartă din poziţie ideală.

În mn. 34, Taoui a deschis scorul după ce a fost găsit liber în careu de Zulj, care a profitat de revenirea tardivă pe teren a lui Şut, care primise îngrijiri medicale.

Finalul primei repriză a aparţinut roş-albaştrilor, dar Edjouma a şutat în portarul Siebenhandl, titularizat după ce Tobias Lawal s-a accidentat la încălzire.

FCSB a egalat prin Miculescu (45+1), cu capul din 5 metri, la centrarea lui Creţu. Echipa antrenată de Elias Charalambous putea intra la cabine în avantaj, dar Edjouma a trimis pe lângă ţintă din voleu de la 15 metri (45+3).

FCSB a jucat mai bine decât LASK în repriza secundă, şi-a creat o serie de oportunităţi, dar de fiecare dată a greşit pasa decisivă sau execuţia.

În min. 75, Octavian Popescu a şutat la colţul scurt, dar portarul a respins. Acelaşi Popescu a tras la colţul scurt (89), dar nu l-a putut învinge pe Siebenhandl.

LASK a avut o mare şanse de a înscrie în min. 86, când Berisha a şutat de la 16 metri, iar mingea a şters transversala.

Manşa secundă se va juca în data de 29 august, la Bucureşti, pe Stadionul Steaua (21:30), scrie Agerpres.

Gigi Becali scoate patru jucători din primul XI

”Atacantul o să fie Tănase. În stânga și dreapta vom vedea. În dreapta, Băluță, pe care îl consideram precum Coman, nu îl mai văd pe teren, nu mai joacă nimic. Ștefănescu nu are nicio realizare.

Tănase atacant, Tavi în stânga și în dreapta nici nu știu. Am doi jucători foarte valoroși, dar nu știu cu cine să joc, îmi e frică că nu ating mingea iar. O să joace Miculescu în dreapta. Avem soluții.

Lixandru, când o să creadă că are valoare, o să joace. Dacă el crede că Sparta are valoare și e mai bună ca noi, atunci nu va juca. Mi-a plăcut mult de el. Era posibil să-l fi depășit pe Șut. Dar de o perioadă se ascunde de joc. Eu nu mai înțeleg fotbalul, e o mare dilemă.

Cum, Lixandru, tu, care erai aproape numărul 1, te ascunzi de joc? Ștefănescule, erai cel mai bun de la Sepsi, te ascunzi de minge? Eu te văd că te ascunzi! Tănase nu a fost extraordinar, dar măcar nu s-a ascuns. Eu îi critic ca să joace, să nu se mai ascundă de minge.

Singurul care mi-a plăcut a fost Baba (n.r.- Alhassan). Și Tănase, cât de cât. Tănase, când a dat pasă, putea să urce el şi să dea gol. A dat afară, putea să dea la Tavi”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: UEFA Europa League

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel