Superliga Romaniei Jucătorul poreclit Roy Keane de Neil Lennon, împrumutat de Rapid în Liga II
Data actualizării:
Data publicării:
Rapid a împrumutat un jucător în Liga II la FC Argeş. Neil Lennon, fostul antrenor al giuleştenilor, îl poreclise Neil Lennon după cantonamentul de vară, dar nu i-a dat prea multe şanse în Liga 1. 

Este vorba despre mijlocaşul Gabriel Gheorghe, în vârstă de 17 ani, care va juca în acest sezon în Liga II. 

"Gabriel Gheorghe (17) va evolua sub formă de împrumut la FC Argeș, până la finalul actualului sezon. Mult succes, Gabi!", au transmis cei de la FC Rapid. 

Neil Lennon îl poreclise Roy Keane. 

"Unii dintre tinerii jucători m-au surprins. Stan a avut câteva săptămâni foarte bune, Gheorghe s-a prezentat foarte bine, l-am poreclit Roy Keane, pentru cum atacă, şi ne-a impresionat pe toţi. Nu este, însă, corect din partea mea să evidenţiez anumiţi jucători individual. Toată lumea, de la cel mai tânăr jucător, până la Săpunaru, care are 40 de ani, m-a mulţumit. Nu doar în ceea ce priveşte fotbalul, ci şi în ceea ce priveşte personalitatea", a declarat atunci Neil Lennon.  

Mesajul lui Dani Coman despre Gabriel Gheorghe 

"Bine ai venit, Gabriel Gheorghe!

Gabriel Gheorghe vine de la Rapid și este de astăzi jucătorul Argeșului. Acesta are 17 ani și poate evolua ca atacant, dar și ca mijlocaș ofensiv.

Până să vină la Rapid, în 2022, Gabriel a fost format la academia celor de la Juniorul București, academie care l-a propulsat către giuleșteni și pe Rareș Ilie. El a ajuns în Giulești după ce a câștigat Campionatul Județean U17, organizat de FRF, și a fost declarat jucătorul finalei cu ACSM Codlea (6-1).

Posedă un fizic puternic, este rapid, tehnic, cu forță de pătrundere și ultimă pasă. Are 1.76m înălțime, iar piciorul său de bază este dreptul.

În acest sezon a debutat în Superligă în meciul Rapidului cu Petrolul. A fost remarcat de Neil Lennon, fostul antrenor al giuleștenilor, în meciurile de pregătire ale Rapidului din această vară, acesta asemănându-l pe noul nostru fotbalist cu Roy Keane. A debutat la seniori în sezonul 2022/23, la doar 15 ani și 10 luni, în meciul de Cupă Rapid vs CSC Dumbrăvița, sub comanda lui Adi Mutu.

A jucat constant la naționalele de juniori ale României, având selecții la România U17, U18 și U19.

Bine ai venit și mult succes în tricoul alb-violet!", a scris Dani Coman, preşedintele FC Argeş, pe Facebook. 

Sursa: Facebook Dani Coman

Marius Şumudică trebuie să elibereze locuri în lot pentru noile transferuri 

"Ne dorim să transferăm un jucator aproape de valoarea lui Rrahmani, dar cred că un jucător ca el vine în campionatul nostru o data la 20 de ani. Suntem mai mulţi care decidem, iar ultima decizie o am eu.

Şi, dupa cum ştiţi, eu nu prea am dat greş cu transferurile pe care le-am facut. Domnul Şucu este dispus să facă orice efort, suntem în contact permanent, discutăm şi încercăm să aducem jucătorii care ne vor ajuta să facem treabă la Rapid. Mă opun transferurilor făcute doar de dragul de a le face.

Săptămâna viitoare sper să avem doi jucători noi in cadrul lotului, jucători peste nivelul celor pe care îi avem, iar pentru asta muncim zi şi noapte. Dăm telefoane, analizăm, discutăm, dormim foarte puţin. Primul criteriu este ce a făcut în ultimii doi ani. Nu vreau jucători pe care să-i resuscitez pentru că nu avem timp.

Va trebui totodată să renunţăm la doi jucători, dar nu am luat înca decizia”, a declarat Marius Şumudică, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel