Superliga Romaniei Jurnalistul Vali Moraru, derapaj grav la adresa lui Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. "E foarte greu să ai creier zero, doar execuţi". MM Stoica anunţă că "vom acţiona"
Data publicării:
Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, anunţă că roş-albaştrii vor acţiona, fără să spună dacă e vorba de acţiuni în instanţă sau alte tipuri de plângeri, după ce Vali Moraru, moderatorul emisiunii Digisport Special, şi jurnalistul Decebal Rădulescu, au criticat în termeni duri oamenii de pe banca tehnică a echipei. 

"Am evitat până acum să comentez ceea ce se întâmplă de multă vreme în studioul Digisport, dar toate au o limită. S-a ajuns ca moderatorul Moraru să spună despre antrenorii noștri că au “creier zero” iar un invitat permanent al cărui nume nu-l pot scrie (oricât aș coborî nivelul postării) să afirme că e “prostituție” în cadrul clubului nostru. Vom acționa pentru ca cei care au ajuns la acest nemaiîntâlnit nivel de insolență să răspundă pentru insultele proferate. Respect, Ilie Dumitrescu!", a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

Vali Moraru şi Decebal Rădulescu i-au criticat dur pe Elias Charalambous şi Mihai Pintilii, Ilie Dumitrescu le-a luat apărarea

La Digisport Special, moderatorul Vali Moraru şi jurnalistul Decebal Rădulescu i-au criticat în termeni duri pe Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, şi pe Mihai Pintilii, şi i-au acuzat că au "creier zero" şi că fac "prostituţie". Iată mai jos dialogul acestora. 

Ilie Dumitrescu: Să îţi faci profesia e umilinţă? Nu e umilinţă. Să îţi faci profesia nu e umilinţă. 

Decebal Rădulescu: Nu, e prostituţie. 

Ilie Dumitrescu: Băi, Decebal, greşeşti grav şi urât. Nu poţi să judeci nişte oameni care acceptă chestia asta. Nu ţi-ai câştigat dreptul să faci asta. Nu mă puneţi pe mine în discuţia asta, că de ce am plecat eu de acolo. 

Vali Moraru: Păi spui că oamenii ăştia îşi fac meseria. tu de ce nu ai stat să îţi faci meseria? 

Ilie Dumitrescu: Au mai fost şi alţi antrenori care şi-au făcut meseria şi au ajuns să facă performanţă. Au trecut prin tratamentul ăsta. Nu le spun nimic. La chestia asta, la relaţia asta. Au luat titlul în România, au prins contracte, s-au dezvoltat ca antrenori. Aici se pune problema de altceva. Revenind la faptul că sunt antrenori care acceptă treaba asta, nu putem să îi judecăm. 

Vali Moraru: Dar de ce să nu îi judecăm? 

Ilie Dumitrescu: Pentru că nu suntem în măsură să judecăm pe cineva că acceptă o chestie ca asta. Pentru că ei nu pozează în altceva, să îi judeci. 

Vali Moraru: Dar pozează în antrenori. 

Ilie Dumitrescu: Păi sunt antrenori. 

Vali Moraru: Păi nu e Charalambous antrenor. Că îl întreb ceva la flash interviu şi nu e în stare să spună nimic. Decât că mulţumeşte suporterilor, că e cutare accidentat, etc. 

Ilie Dumitrescu: Cine se ocupă de pregătire? Cum nu sunt antrenori? Sunt trei sau patru oameni acolo. 

Vali Moraru: Când toate deciziile importante sunt luate de altcineva, nu e meritul acelei persoanei? 

Ilie Dumitrescu: Şi asta nu înseamnă că e mai greu să poţi să gestionezi toate fanteziile lui Becali?

Vali Moraru: E foarte greu să n-ai creier, să ai creier zero, şi să execuţi doar. Tu să nu gândeşti nimic de fapt. 

MATERIALUL COMPLET POATE FI VĂZUT AICI. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

pixel