Fotbal international Juventus a confirmat oficial transferul unui star olandez pentru suma de peste 60 milioane euro
Data publicării:
Juventus Torino a confirmat transferul pentru cinci ani a mijlocaşului olandez Teun Koopmeiners de la Atalanta pentru suma de 60,7 milioane euro.

Într-un comunicat dat publicităţii, citat de AFP, Juventus a promis Atalantei 51,3 milioane euro, plătibili în patru ani, plus bonusuri în funcţie de rezultate. Salariul lui Koopmeiners va fi în jurul sumei de 4,5 milioane euro pe sezon.

Cea mai mare tranzacţie de vară din Italia

Aceasta este cea mai mare tranzacţie de vară din Italia, depăşind cele 51,5 milioane euro pe care Juventus a acceptat să le plătească în schimbul lui Douglas Luiz de la Aston Villa. Fotbalistul olandez a fost principala ţintă a lui Juventus în actuala perioadă de mercato, însă negocierile dintre cele două cluburi au fost dificile.

Koopmeiners a forţat transferul său la echipa torineză, refuzând să se antreneze cu Atalanta în ultimele săptămâni şi prezentând un certificat medical.

A cucerit trofeul Europa League cu Atalanta

El nu a evoluat în Supercupa Europei contra formaţiei spaniole Real Madrid şi nici în primele două meciuri din noua ediţie din Seire A, cu Lecce şi Torino FC. În vârstă de 26 de ani, Teun Koopmeiners a sosit la Atalanta în anul 2021, de la formaţia olandeză AZ Alkmaar, pentru suma de 14 milioane euro. Olandezul a înscris 29 de goluri. De asemenea, a oferit 13 assist-uri în 129 de meciuri jucate în tricoul echipei din Bergamo, cu care a cucerit trofeul Europa League în sezonul anterior, scrie Agerpres.

dcsport Team
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel