Superliga Romaniei Kevin Luckassen, cinci echipe în patru ani în Superligă. Cea mai frumoasă amintire, în tricoul Rapidului
Data actualizării:
Data publicării:
Olandezul Kevin Luckassen a jucat până acum la cinci cluburi în campionatul României în doar patru ani. Cu toate astea, spune atacantul aflat actualmente la UTA, cea mai frumoasă amintire o are în tricoul celor de la Rapid Bucureşti. 

"Nu știam mai nimic despre România. Voiam să-mi găsesc doar o echipă la care să joc. Când stau să mă gândesc e chiar amuzant că am ajuns deja să am cinci echipe din România în CV.

(n.r. ce relaţie are cu Mircea Rednic) Îl privesc ca pe un tată. E un antrenor care știe să motiveze echipa în felul cel mai bun, face și câte o glumă când e nevoie. Știe să scoată ce e mai bun din mine, să mă facă să dau totul. Are încredere în mine, iar sentimentul e reciproc.

Multă lume trăiește în Arad pentru UTA. Toți iubesc clubul acolo! Am jucat împotriva lor de câteva ori, am văzut că au o atmosferă foarte frumoasă pe stadion.

Știu că e un club istoric al României. Sigur, relația mea cu antrenorul a contat, de asemenea, foarte mult în momentul în care am venit aici", a declarat Kevin Luckassen pentru Flashscore.

Cea mai frumoasă amintire, în tricoul Rapidului

Kevin Luckassen a vorbit despre experienţa de a fi antrenat de Adrian Mutu, dar şi despre cea mai frumoasă amintire a sa în fotbalul românesc, venită chiar în tricoul giuleştenilor. 

"Știam că e unul dintre marii jucători ai României, m-am bucurat să pot lucra cu el (n.r. Adrian Mutu). Nu pot să spun că am avut o relație cu adevărat, în sensul că eu eram jucător și el era antrenor, atât. Însă asta n-a fost o problemă în niciun fel.

Am venit târziu, am primit câteva minute. Dugandzic era în formă. Mi-aș fi dorit să joc mai mult, dar n-am avut încrederea staff-ului și asta a fost.

N-am simțit că au încredere în mine. A fost un sezon greu, cu multe dificultăți. N-a mers bine.

Să știi că m-am simțit bine, cu toate că a fost greu. Grupul e bun, iar în club lucrează foarte mulți oameni OK. Deși n-am jucat cât aș fi vrut, pot să spun că oamenii de acolo sunt buni.

(n.r primul gol la UTA, contra Rapidului) A venit golul contra echipei la care am jucat, așa s-a întâmplat. Puteam să primesc mai mult timp de joc la Rapid, dar a fost decizia antrenorului, nici nu mai contează acum", a mai declarat olandezul.

Întrebat care este cea mai frumoasă amintire a sa din fotbalul românesc, Kevin a spus că "a fost chiar în tricoul Rapidului. Victoria din ultima etapă a play-off-ului trecut, în fața FCSB. Am câștigat cu 5-1, am și dat gol. Am trăit din plin experiența acestui derby. Cred că e o amintire pe care o voi purta mereu cu mine.

Ne-am bucurat foarte tare cu toții. Rapid are suporteri fantastici, cred că sunt cei mai tari din România. Sunt top!", a completat fotbalistul. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei
Tagurile articolului: fotbal  kevin luckassen  romania  superliga 

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel