Fotbal international Kylian Mbappe n-a jucat încă pentru Real Madrid, dar bate recorduri la vânzări
Data publicării:
Echipa de fotbal Real Madrid îl va prezenta oficial pe noul său atacant marți, 16 iulie, pe stadionul Santiago Bernabeu.

Toți fanii vor tricou cu Mbappe

Kylian Mbappe nu a jucat încă vreun meci în tricoul celor de la Real Madrid, dar înregistrează deja recorduri la club.

Echipa Real Madrid îl va prezenta oficial pe noul său atacant marți, 16 iulie, de la 13:00 (ora României), pe stadionul Santiago Bernabeu.

Mbappe va fi primit în prealabil de președintele lui Real, Florentino Perez, pentru protocolul de semnare a contractului său pe cinci ani. Acesta va intra pe gazonul stadionului Santiago Bernabeu în fața a 80.000 de spectatori, îmbrăcat în echipamentul oficial al lui Real Madrid pentru sezonul 2024-2024, având imprimat pe spate numărul 9.

Mbappe, în vârstă de 25 de ani, și-a încheiat în această vară contractul cu Paris Saint-Germain, după ce a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului, care l-a transferat de la AS Monaco în vara anului 2017, în schimbul sumei de 180 de milioane de euro.

El a semnat pe cinci ani cu Real Madrid în calitate de jucător liber, însă mass-media spaniole susțin că actuala campioană a Europei urmează să-i achite o primă de semnătură care depășește 100 de milioane de euro.

Anunțul scoaterii la vânzare a tricoului noului jucător madrilen a determinat blocarea magazinului online al clubului. Au fost atât de multe comenzi încât magazinul web a trebuit să afișeze un mesaj pentru a avertiza cumpărătorii despre faptul că multe dintre acestea vor întârzia serios din cauza cererii mari. În comparație cu alte superstaruri ale Realului, precum Jude Bellingham și Vinicius Jr, termenele de livrare au fost semnificativ mai scurte.

Într-un astfel de caz, livrarea era așteptată să se realizeze în trei - patru zile lucrătoare, în timp ce cămășile cu numele starului francez ar putea dura până la șase săptămâni, potrivit presei internaționale.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel