Fotbal La ce se așteaptă Elias Charalambous în meciul din preliminariile Champions League și ce jucători introduce pe teren
Data actualizării:
Data publicării:
Campioana Superligii va întâlni campioana din San Marino în primul tur al preliminariilor Champions League, mâine, 9 iulie, începând cu ora 22:00.

Echipa celor de la FCSB, modificată în meciul cu Virtus

Meciul dintre FCSB și Virtus, campioana din San Marino, din preliminariile Ligii Campionilor, este programat marți, 9 iulie, de la ora 22:00.

FCSB va evolua în fața lui Virtus după ce a reușit să câștige joi, 4 iulie, meciul din Supercupa României, în fața celor de la Corvinul Hunedoara, scor 3-0.

Elias Charalambous a anunțat că echipa de start din urmă cu o săptămână va cunoaște modificări, mai ales că jucătorii care au făcut parte din lotul echipei naționale nu au evoluat atunci.

„Anul trecut am pierdut puncte cu echipe mai slab cotate decât noi. Suntem favoriți și trebuie să demonstrăm asta. Jucătorii mei tratează meciul foarte serios. Ați văzut și săptămâna trecută în meciul din Supercupă. Avem un lot numeros, transferurile ne vor ajuta mult. Mâine voi face câteva schimbări în echipă față de ultimul meci. În câteva zile începe și campionatul, voi roti jucătorii. Trebuie să fim foarte serioși.

Când s-au terminat meciurile echipei naționale Olaru, Șut și Târnovanu au cerut să vină direct și să joace chiar și în Supercupă, dar n-a fost posibil pentru că au aterizat cu o seară înainte.

Ei s-au alăturat echipei, iar pe câțiva îi veți vedea în echipă. Vom vedea dacă avem echipă de grupele Champions League, trebuie să o luăm pas cu pas. Sperăm să ajungem la cel mai înalt nivel”, a declarat Elias Charalambous, în conferința de presă premergătoare meciului din preliminariile Champions League.

 

Trecut controversat pentru arbitrul care va conduce meciul

Antoni Bandici va fi arbitrul partidei dintre FCSB și Virtus, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. În anul 2017, după meciul dintre Zrinjski și Radnik Bijelina, încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1, Federația Bosniacă a decis să îl suspende pe acesta timp de un an de zile, după două erori uriașe. 

În prima repriză, Bandic a eliminat gratuit un jucător de la Zrinjski, iar în a doua repriză a fluierat un penalty inexistent împotriva lui Radnik în minutul 93. Zrinjksi a câștigat titlul în Bosnia cu acea victorie. 

Bandic nu i-a mai fost permis să fie arbitru de centru timp de un an de zile, dar a putut activa în continuare ca arbitru asistent. 

Meciul dintre FCSB și Virtus este debutul lui Bandic în această competiție. Pe durata partidei, el va discuta doar cu cei doi căpitani de pe teren, restul jucătorilor neavând voie să discute cu acesta, potrivit ultimelor reguli UEFA. 


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Turnee WTA Coco Gauff a câștigat turneul WTA 1000 de la Beijing

Tenismena americană în vârstă de 20 de ani a câștigat...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Oțelul Galați - CFR Cluj se amână din nou. Când se joacă FC Botoșani - FCSB

FOTO: DC News
BREAKING NEWS

Simona Halep, eliminată de la WTA Hong Kong în optimi. Fără speranţe în faţa Annei Blinkova

Facebook SC Oțelul Galați

Ce spune Dorinel Munteanu despre ultimele două transferuri la echipă

Agerpres

Liviu Ungurean, mesaj clar pentru publicul de pe Giuleşti: Nu suntem suporteri pentru cupe şi flori

pixel