Superliga Romaniei La Rapid nu se schimbă doar antrenorul. Un lider de galerie și-a anunțat retragerea
Data publicării:
După instalarea lui Marius Șumudică pe banca tehnică a giuleștenilor, galeria face schimbări la nivelul liderilor.

Gigi Corsicanu se retrage. Liviun Ungurean cere stabilitate în Giulești

Gheorghe Răducan, cunoscut drept „Corsicanu”, a transmis, pe contul său de Facebook, că se va retrage din galeria giuleșteană, după instalarea pe banca tehnică a lui Marius Șumudică.

„Dragi Rapidiști,

Odată cu numirea lui Șumi în funcția de antrenor vreau să îmi anunț și eu retragerea din orice activitate legată de galerie și organizarea suporterilor Rapidiști! Sunt angrenat ln conducerea suporterilor de minim 25 de ani și consider că a sosit momentul să fac un pas în spate!

Eu vă mulțumesc tuturor pt faptul că am avut marea onoare să vă reprezint și sa îmi cer scuze față de oamenii care de-a lungul timpului am greșit! Mi-aș dori de la tânăra generație care formează acum galeria Rapidului să respecte tradiția și principiile pe care noi avem datoria să le transmitem din generație în generație, să rămână la fel de uniți, să nu existe decât o singură galerie pe Giulești, așa cum a fost întotdeauna și să respecte veteranii galeriei!

Vă mulțumesc frumos pt tot! Rapid iubire fără sfârșit! Al vostru Gigi Corsicanu!”, a transmis liderul de galerie al giuleștenilor, Gigi „Corsicanu” Răducan.

Mesajul lui Gigi Răducan vine la puțin timp după ce Liviu Ungurean, cunoscut drept „Bocciu”, a reacționat după ce Marius Șumudică a revenit la Rapid, solicitând stabilitate în Giulești. 

„Dragi Rapidiști,

Marius Șumudică s-a întors alături de noi într-un moment în care Rapid are nevoie de stabilitate și determinare. Știm cu toții ce înseamnă acest club pentru el, și de aceea, revenirea sa nu este doar o decizie profesională, ci și una de suflet.

Cu toții ne dorim să vedem echipa acolo unde îi este locul și avem încredere că, împreună, vom reuși să trecem peste provocările care ne așteaptă.Ne bazăm pe experiența lui și pe dorința sa de a lupta pentru Rapid.

Haideți să fim alături de el și de echipă, așa cum am făcut-o mereu.Hai Rapid! Ahoe!”, a scris Liviu Ungurean pe Facebook. 

 

Ce spunea Corsicanu despre Șumudică, înainte ca antrenorul să preia banca tehnică

Suporterii giuleșteni au afișat mesaje împotriva antrenorului Șumudică, în timpul derby-ului Rapid – Dinamo, respectiv „Rapidistul Șumudică a murit!”. Cu toate acestea, tehnicianul nu s-a supărat pe fani, spunând că va participa, din tribune, la un meci al echipei sale „de suflet”, înainte ca acesta să semneze preluarea echipei giuleștene.

Gheorghe Răducan a spus că fanii au păreri diferite în privința lui Marius Șumudică, mesajele transmise duminică seară nefiind majoritare în rândul suporterilor.

„În primul rând, nu vreau să generalizăm. Părerile sunt împărțite. Fiecare este liber să-și exprime opiniile față de ce se întâmplă la Rapid. Asta a fost poziția grupului respectiv, a fost liberă exprimare. Nu a fost niciun atac, nu au jignit, nu au înjurat.

Am fost informat înainte de meci (n.r. despre mesaje). Eu nici nu am vrut să iau în calcul, nici nu am crezut că există așa ceva. Un membru al galeriei a solicitat să intre cu aceste mesaje pe stadion.

Nu este o dramă, din contră, s-a arătat că este transparență, că nu se impune nimic nimănui. Înaintea spuneau unii că eu și Bocciu impunem. S-a demonstrat că la noi este transparență și că fiecare are o opinie”, a declarat Gheorghe Răducan, la Liga Digisport.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel