Echipa nationala Ladislau Boloni, direct în legătură cu optimile de finală dintre România și Olanda: „Mi-aș dori să putem să ne bucurăm din nou...”
Data publicării:
Echipa națională a României va înfrunta astăzi, 2 iulie, selecționata Olandei, în optimile de finală ale EURO 2024, pe Football Arena din München, de la ora 19:00.

Boloni: „Pentru a elimina o echipă precum Olanda trebuie ceva mai mult”

Ladislau Boloni și-a expus opinia privind meciul echipei naționale a României în fața selecționatei Olandei, spunând că formația „portocalei mecanice” nu mai are aceeași valoare ca în trecut:„Eu cred că Olanda nu este Olanda aia veche pe care o știm. Sper ca România să joace și mai bine decât a făcut-o până acum, chiar dacă băieții merită felicitați.

Cred că pentru a elimina o echipă precum Olanda trebuie ceva mai mult. Sper ca acest ceva mai mult să fie mâine în bocancul lor. Mi-aș dori să putem să ne bucurăm din nou.

(n.r. declarațiile sale la adresa lui Ianis Hagi au fost considerate de unii unele răutăcioase) Pe mine nu mă interesează lucrurile acestea. Nu stau să dau explicații nimănui. Este treaba mea cum apreciez naționala României. Mi s-a cerut părerea și mi-am spus-o, nimic mai mult. Eu mizez foarte mult pe forța colectivă și cred că asta ar putea să ne aducă fericirea”, a spus Ladislau Boloni, pentru sportpesurse.ro.

 „Să mă ierte că spun asta”

În urmă cu câteva zile, Boloni a spus că nu poate să își dea părerea despre Ianis Hagi, de vreme ce nu a jucat foarte mult în ultimele meciuri ale naționalei, declarații considerate cam dure: „A jucat foarte puțin ca să îmi permit să dau o părere despre el. E greu să scoți lucruri. De la Hagi așteptăm mereu ceva extraordinar. Pentru că tatăl lui a făcut lucruri extraordinare.

Dar din partea lui așteptăm tot timpul lucruri grele. De data aceasta, lucrurile grele nu au fost în bocancul lui. A fost util. În meciurile în care ai nevoie de curaj și de tupeu, poate să fie interesant, dar să lăsăm treaba asta pentru Iordănescu să rezolve.

Nu ne putem aștepta de la el să facă ce a făcut Gică Hagi. Să mă ierte că spun asta. Dar e foarte greu, chiar dacă este băiatul lui”, a spus Ladislau Boloni, potrivit Fanatik.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei NK Celje a învins încă o echipă din Liga 1 în meci amical

NK Celje, campioana Sloveniei, la care este legitimat...


logo icon Cele mai citite
Captură Rapid TV

Ce ştia Timotej Jambor despre Rapid, înainte să semneze cu giuleştenii. Neil Lennon l-a asemănat cu un atacant legendar

sursa: Pexels

Topul fotbaliştilor români rămaşi liberi de contract în această vară. Trei dintre ei au fost la EURO 2024

Ianis Hagi şi Vasile Mogoş, accidentaţi de Denzel Dumfries în România - Olanda. Arbitrul cu un trecut controversat nu a dat nici galben

Agerpres

Echipa națională a României, „furată” în repetate rânduri în meciul cu Olanda? Opinia unui fost jucător german

pixel