Personalitati Larisa Iordache, anunț de ultimă oră! Fosta gimnastă va deveni mamă
Data actualizării:
Data publicării:
Fosta campioană a României a anunțat, prin intermediul rețelelor sociale, că va deveni mamă.

Larisa Iordache și Cristian Chiriță devin părinți pentru prima oară

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au anunțat, prin intermediul contului de Instagram al fostei gimnaste, că așteaptă să devină părinți.

„Te dorim și te așteptăm cu nerăbdare. Ești o binecuvântare, iar noi ne simțim binecuvântați că ne-ai ales ca părinți. Iubirea noastră infinită”, a scris Larisa pe Instagram, la descrierea unei fotografii în care apare alături de soțul său Cătălin, care îi ține mâna pe burtă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iordache Larisa (@larisa_iordache)

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu două luni.

La postarea publicată de Larisa au curs aprecierile și urările de bine

„Piele de găina!!!! Sunteți minunați. Când iubirea voastră a depășit 2 suflete, a apărut al 3-lea”, a scris Meira Drăgușin, sora internaționalului român Radu Drăgușin.

„Felicitări!”, a transmis Mihaela Buzărnescu.

„Să fie într-un ceas bun!!! Mă bucur enorm pentru voi!”, a scris Adina Buzatu, în timp ce Adina Halas a scris „Ce frumooos! Felicitări! Sarcină ușoară!”

Larisa Iordache a reușit să cucerească nu mai puțin de 16 medalii la Campionatele Europene, dintre care șapte de aur, șapte de argint și două de bronz. Aceasta a oferit o serie de sfaturi gimnastelor Ana-Maria Bărbosu și Sabrina Maneca Voinea, care au fost protagonistele controversei ce a luat mari proporții la concursul de gimnastică artistică, în cadrul probei la sol la Jocurile Olimpice de la Paris.

Iordache: „Asta le-aș recomanda fetelor: să se liniștească, să o ia ca pe o experiență”

Iordache a declarat că sportivele ar trebui să își ia o perioadă de repaus, ca mai apoi să revină la antrenamente și să își arate potențialul în cadrul următoarelor competiții.

„Depinde cât de mult o iei personal... Dacă o iei în acest mod, e destul de greu de dus, pentru că a fost o nebunie totală această situație. Ce aș face eu în locul lor? Cred că aș lua partea bună a lucrurilor. Dacă medalia ar fi revenit pentru mine, cu siguranță m-aș fi bucurat și mi-aș dori alte medalii.

Dacă n-ar fi venit la mine medalia, aș fi luat-o ca pe o experiență, ca pe un exemplu de viață care să îmi ofere mie mai multă putere, mai mult echilibru pentru a mă putea antrena mult mai mult. Ca în momentul în care mai am o astfel de experiență, să arăt lumii cât de bună sunt eu, să fiu perfectă!

Asta le-aș recomanda fetelor: să se liniștească, să o ia ca pe o experiență și să își găsească echilibrul emoțional și liniștea psihică, pentru a se întoarce în sala de antrenament mult mai puternice și să își ofere, încă o dată, oportunitatea de a arăta cât de bune sunt.”, a spus Larisa Iordache, la podcastul moderat de Romeo Chiriac, Business Philosophy. 


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Personalitati

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel