Superliga Romaniei Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, ultimatum pentru Liviu Ciobotariu. "În caz contrar, putem să spunem adio playoff-ului. Nu mă aşteptam să fim umiliţi de o echipă de liga a doua"
Data publicării:
Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi Sf. Gheorghe, a anunţat că a avut o discuţie cu Liviu Ciobotariu şi cu stafful tehnic, după ce echipa a fost eliminată matematic din Cupa României. 

Potrivit acestuia, Liviu Ciobotariu mai are la dispoziţie două partide pentru a demonstra că poate redresa corabia. 

"Am avut o discuţie cu antrenorii şi i-am întrebat dacă se simt în stare să redreseze corabia. Le-am cerut să spună sincer, şi toţi cei patru au spus din start că da. Şi chiar este un lucru bun că ei şi-au dat seama că trebuie să redresăm corabia. (n.r. V-aţi gândit la schimbarea lui Ciobotariu?) În momentul de faţă, nu. Avem două meciuri acasă, şi am şi zis că vrem minimum 4 puncte, ca să mai avem pretenţii la playoff. Dacă din aceste două meciuri nu adunăm 4 puncte, atunci putem începe să spunem adio playoff-ului. Trebuie să fim sinceri. Ştim că mai sunt 14 sau 15 meciuri, dar... 

Putem spune şi aşa (n.r. că trage linie după următoarele 2 partide). Totul depinde de cum au înţeles antrenorii şi jucătorii mesajul meu, şi de cum vor răspunde pe teren", a declarat patronul lui Sepsi la Digisport. 

Se desparte Sepsi în iarnă de mai mulţi jucători? 

"Da, este foarte posibil. Dacă jucătorii nu se gândesc la club în primul rând, şi se gândesc numai la ei, atunci drumurile noastre trebuie să se despartă. Nu las pe nimeni să îşi bată joc de club şi de suporterii noştri minunaţi. I-au urmat 600 km în deplasarea de la Hunedoara, i-au susţinut până în minutul 95, chiar şi după o prestaţie jalnică. Ei tot au avut puterea de a aplauda echipa. Eu cred că pentru suporteri sunt în stare să fac orice şi să sacrificăm orice jucător", a mai declarat Laszlo Dioszegi. 

Întrebat dacă se aştepta la un asemenea parcurs negativ după ce Sepsi a câştigat Cupa României şi a fost la un pas de calificarea în grupele europene, Laszlo Dioszegi a spus ce l-a deranjat la partida cu Corvinul Hunedoara, pierdută de Sepsi cu 1-0 în Cupă. 

"Nu mă aşteptam, sincer. Nici nu mă aşteptam să intrăm în grupe, că ştiam că sunt adversari valoroşi, dar nu mă aşteptam nici să fim umiliţi de o echipă de liga a doua. Şi nici măcar nu e asta o problemă, că şi alte echipe pierd cu adversari din liga a doua sau a treia. Dar modul în care s-a întâmplat, că în prima repriză ne-a dominat clar Corvinul şi că în a doua repriză atacau în valuri... Bravo lor, îi felicit! 

E un moment greu, normal că e un moment greu, pentru că nimeni nu se aştepta. Toată lumea avea aşteptări mari. Au trecut 13-14 etape şi nu pot spune un singur meci în care am jucat fantastic. Chiar dacă am câştigat în unele meciuri, jocul a lăsat de dorit. E purul adevăr şi trebuie să spunem lucrurilor pe nume. Asta le-am spus antrenorilor, jucătorilor. Am câştigat la Voluntari, e o victorie importantă, dar atât. Am câştigat cu Botoşani cum am câştigat, am jucat fotbal 30 de minute. Ăsta e adevărul", a concluzionat Laszlo Dioszegi. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei
Tagurile articolului: antrenor  fotbal  lazlo dioszegi  liviu ciobotariu  sepsi osk 

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

pixel