Superliga Romaniei Laszlo Dioszegi s-a spălat pe mâini în privința transferului lui Ștefănescu. „Mi-a spus clar că dacă nu îl lăsăm să plece...”
Data actualizării:
Data publicării:
Patronul clubului de fotbal Sepsi Sfântu Gheorghe a dezvăluit motivul pentru care a acceptat ca Marius Ștefănescu să fie transferat la FCSB.

Marius Ștefănescu a devenit noul fotbalist al celor de la FCSB, contrar numeroaselor declarații ale patronului covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, care a spus în repetate rânduri că un transfer al jucătorului la echipa campioană nu se va întâmpla.

În stagiunea 2023/2024, Ștefănescu a reușit să marcheze 14 goluri și opt pase decisive în cele 45 de meciuri jucate în tricoul formației Sepsi Sfântu Gheorghe.

Dioszegi a găsit explicația! Ștefănescu se lăsa de fotbal dacă nu ajungea la FCSB

După ce transferul s-a realizat, fiind confirmat chiar de către Gigi Becali, Dioszegi a ținut să explice faptul că mutarea s-a concretizat datorită insistențelor lui Ștefănescu, jucător care l-ar fi „amenințat” pe patron că se va lăsa de fotbal dacă nu i se permite transferul la FCSB.

„Am așteptat oferte din partea mai multor echipe, însă nu s-a concretizat nimic. Trebuia să apăr clubul, dar și jucătorul. Prioritățile noastre sunt clubul, echipa de fotbal și jucătorii, în această ordine.

Pot spune un singur lucru: poate m-am înșelat și nu aș fi trebuit să iau apărarea jucătorului. Nu trebuia să dau o declarație de genul celei din urmă cu câteva luni.

Dacă jucătorul vrea să plece, va pleca prin orice mijloc posibil. Inclusiv Bernd Storck ne-a implorat să îl lăsăm să plece, știind că gândul lui nu este la Sepsi.

Ștefănescu mi-a spus clar că dacă nu îl lăsăm să plece la FCSB, se lasă de fotbal”, a spus Dioszegi, despre situația lui Marius Ștefănescu, potrivit GSP.ro

Declarațiile lui Laszlo Dioszegi, în luna aprilie

„Nu excludem nicio echipă din România...în afară de FCSB, că acuma onoarea noastră e mai presus de tot! Nici pentru 50 de milioane n-aș da la FCSB!

Că atunci, înseamnă că tot ce s-a spus despre el, ar fi adevărat! Dar la orice echipă, dacă vine un preț corect, fiecare jucător e de vânzare!”, spunea patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, în urmă cu două luni.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

pixel