Fotbal Lift, piscină încălzită și chirie halucinantă: Unde a locuit Neymar la Paris
Data publicării:
Pe vremea când juca la PSG, Neymar a locuit în suburbiile cochete ale Parisului. 

Au trecut câteva luni de când Neymar a părăsit Paris Saint-Germain, dar vechea lui locuință este tot goală. După ce a venit cu surle și trâmbițe în 2017, încununat cu cel mai scump transfer din istoria fotbalului, capriciosul brazilian și-a făcut bagajele în vara lui 2023, îndreptându-se spre Arabia Saudită și clubul Al-Hilal. O plecare rușinoasă, pe ușa din dos, în contextul zvonurilor potrivit cărora atacantul ar fi fost conceiat de clubul parizian din cauza stilului său de viață. De atunci, lucrurile nu s-au îmbunătățit la nivel sportiv, fotbalistul suferind o accidentare groaznică la genunchi în urmă cu câteva săptămâni, ceea ce îl va ține câteva luni bune departe de teren. 

Când juca la PSG, Neymar nu a locuit, practic, în capitala franceză, ci mai degrabă în regiunea pariziană. Și-a găsit o locuință pe gustul său nu departe de Bougival, un oraș mic, foarte bogat, situat în Yvelines și unde brazilianul a atras atenția asupra sa prin petrecerilor foarte zgomotoase organizate la el acasă, spre disperarea vecinilor. "A fost o groaznic. Tinere țipând nebunește când se destupa o nouă sticlă de șampanie, muzică dată la maxim, reflectoare mari, care scoteau din minți cu lumina lor puternică”, a povestit unul dintre foștii vecini ai lui Neymar. 

Pentru vila în care a decis să stea pe durata contractului cu PSG, fotbalistul de 31 de ani plătea o chirie de 14.000 de euro pe lună! Proprietatea este disponibilă și scoasă la vânzare pentru 8.320.000 de euro.

Sumă la care se adaugă și o garanție de 40.000 de euro. Oricum, imobilul are o suprafață de 780 mp și dispune de tot confortul modern, cu piscină interioară încălzită, un lift care oferă acces la cele 5 etaje ale reședinței și un total de 14 camere. Casa mai dispune de o sală de sport și un spațiu de recepție de peste 110 metri pătrați. .

Acum departe de Paris și devenit tată pentru a doua oară în urmă cu câteva săptămâni, Neymar și-a găsit cu siguranță o casă și mai impresionantă în Arabia Saudită.


Autorul articolului: DCSport Team
Categorie: Fotbal
Tagurile articolului: fotbal  neymar  paris  proprietate  vila 

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel