Liga Campionilor Liga Campionilor, etapa a IV-a din grupe. Rezultatele de marţi, 7 noiembrie. S-a stabilit un nou record
Data publicării:
Marţi, 7 noiembrie, s-au disputat primele meciuri ale etapei a IV-a din faza grupelor Ligii Campionilor. S-au înregistrat surprize, dar a fost bătut şi un record. 

Dortmund a învins-o şi la retur pe Newcastle, scor 2-0, prin golurile marcate de Fulkrug şi Brandt. În meciul tur, germanii se împuseseră cu 1-0, pe St. James's Park. 

Barcelona a făcut surpriza serii şi a pierdut în faţa celor de la Şahtior Doneţk, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Sikan, în minutul 40. 

AC Milan a obţinut prima victorie a sezonului în Liga Campionilor, în meciul în care a marcat şi primele goluri în competiţie. Meciul cu PSG a început spectaculos, fiind marcate două goluri în primele 12 minute. Skriniar a deschis scorul pentru parizieni, dar Rafael Leao a egalat imediat. Golul victoriei milanezilor a fost marcat de veteranul Olivier Giroud. 

Atletico Madrid şi-a luat revanşa în faţa lui Celtic şi a câştigat duelul de pe Wanda Metropolitano, scor 6-0. Griezmann şi Morata au marcat câte o dublă pentru trupa lui Simeone. Celelalte două goluri au fost înscrise de Lino şi Saul Niguez. 

FC Porto a învins-o pe Antwerp, scor 2-0, iar Pepe a devenit cel mai bătrân jucător care marchează într-un meci de Liga Campionilor, la vârsta de 40 ani şi 256 zile. 

"E o zi specială pentru mine. În primul rând pentru că e ziua mamei, aşa că i-am spus că o să marchez pentru ea. Să fiu la nivelul ăsta, la vârsta asta, este incredibil. Muncesc din greu, fac sacrificii, dar am şi o enormă pasiune pentru fotbal. A fost visul meu să fiu fotbalist, să joc pe stadioane pline, să mă bucur de astfel de seri. Ştiu că mai am un pic de dat înainte de a ieşi de pe teren. O să fac tot posibilul să dau tot ce am pentru Porto în fiecare zi", a declarat Pepe după meci. 

Lazio a învins-o la limită pe Feyenoord, scor 1-0, prin golul marcat de Ciro Immobile, iar Manchester City a spulberat-o pe Young Boys Berna, scor 3-0. Erling Haaland a înscris de două ori şi a ajuns la 39 de goluri în 34 de meciuri în Liga Campionilor. Al treilea gol al partidei a fost marcat de Phil Foden. 

Singura victorie a oaspeţilor de marţi a fost reuşită de RB Leipzig, care s-a impus cu 1-0 pe terenul Stelei Roşii Belgrad, prin golul lui Xavi Simmons. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Liga Campionilor
Tagurile articolului: atletico madrid  barcelona  fotbal  liga campionilor  manchester city  meciuri  pepe  porto  record 

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel