Superliga Romaniei Liviu Ciobotariu nu mai este antrenorul lui Sepsi Sf. Gheorghe. Noul antrenor va fi anunţat joi
Data actualizării:
Data publicării:
Sepsi Sf. Gheorghe a anunţat despărţirea de antrenorul Liviu Ciobotariu. 

"Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Liviu Ciobotariu. Totodată, clubul nostru a încetat, de comun acord, raporturile contractuale și cu antrenorii secunzi Cătălin Munteanu și Adrian Iordache.

Pe această cale dorim să le mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și le urăm mult succes în continuare!", a transmis Sepsi Sf. Gheorghe pe Facebook. 



Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi, a anunţat că "noul antrenor va fi anunţat, cel mai probabil, mâine. De principiu ne-am înţeles. Pot să spun doar că nu a pregătit o echipă din România până acum". 

 

CITEŞTE ŞI Caruselul antrenorilor. Sezon agitat pentru cele două Craiove şi pentru FC Botoşani. Cine va fi următorul tehnician schimbat

Marţi, Laszlo Dioszegi spunea că e deschis la discuţii dacă Dinamo îl vrea pe Ciobotariu 

 

”Am auzit și eu că Dinamo l-ar vrea pe Liviu Ciobotariu, dar nu știu ce să spun, cred că sunt numai zvonuri. Nu am apucat încă să vorbesc cu jucătorii și cu antrenorii. Eu vreau să cred că sunt niște zvonuri.

Nu vreau să spun prostii pentru că nu am de unde să știu dacă e adevărat că l-a contactat Dinamo. Dacă el vrea într-adevăr să plece la Dinamo, atunci normal că suntem deschiși la discuții. Ciobotariu mai are contract până în vară.

Nu pot să spun că Ciobotariu este o semidezamăgire. O dezamăgire totală este echipa. Și antrenorii sunt acolo, de la toți am avut așteptări. Noi ne-am gândit că vom fi în primii 6. Știam eu că nu putem să discutăm despre podium, dar să fim acolo locurile 5-6 ne-am fi așteptat după tot ce s-a întâmplat în vară, după meciurile excelente.

Nu sunt singurul șocat, am discutat cu toți de la club și nu reușim să ne dăm seama ce se întâmplă. Trebuie să schimbăm ceva pentru că altfel mare bai o să fie”, a spus Laszlo Dioszegi, conform Fanatik.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel