Superliga Romaniei Liviu Ciobotariu se întoarce la Sepsi ca adversar. A anunţat schimbări în echipa Botoşaniului
Data publicării:
Sepsi OSK - FC Botoşani este primul meci din etapa cu numărul IX din Superligă. Ambele echipe au pierdut în ultima etapă cu acelaşi scor, 0-2. FC Botoşani a cedat acasă cu Petrolul Ploieşti, în timp ce Sepsi OSK a fost învinsă de Oţelul, la Galaţi. 

"E un meci foarte important pentru ambele echipe. Atât pentru noi, cât şi pentru Sepsi OSK. Întâlnim o echipă cu un potenţial foarte mare, chiar dacă în momentul de faţă ei trec printr-o perioadă mai puţin fastă. Dar sunt convins că vor fi foarte motivaţi. Întâlnim o echipă care în ultimii 4 a reuşit o performanţă foarte mare, aceea de a câştiga patru trofee, 2 Cupe şi 2 Supercupe. Eu ştiu bine ce înseamnă Sepsi OSK, am fost acolo antrenor, a fost ultima echipă înainte să vin aici la Botoşani şi cunosc foarte bine potenţialul jucătorilor. 

Va fi un meci greu pentru noi. Va trebui să facem un joc perfect ca să putem veni cu un rezultat pozitiv de acolo. E clar că avem nevoie de trei puncte, dar pentru asta trebuie să ne luptăm, să fim mai atenţi faţă de jocul pierdut de acasă cu Petrolul. Nu am făcut un joc rău, dar rezultatul a fost negativ şi ne-a afectat foarte mult atât pe noi, cât şi pe suporteri, cât şi pe cei din conducere. 

Va trebui să mergem la Sfântu Gheorghe să recuperăm punctele pierdute acasă. Suntem pregătiţi. Suntem conştienţi de dificultatea jocului, dar sunt convins că echipa va arăta bine şi vom fi motivaţi pentru a câştiga cele 3 puncte. 

De fiecare dată se spune că o pauză prilejuită de meciurile naţionalei este benefică pentru antrenor, pentru că poate să mai aşeze lucrurile, din punct de vedere fizic sau tactic. Sper să fi fost benefică, pentru că echipa a arătat foarte bine în aceste două săptămâni, ne-am pregătit bine şi fizic, şi tactic. Echipa arată bine. Dar cel mai important lucru este examenul din weekend, meciul oficial. Sunt convins că jucătorii au şi ei orgoliu, personalitate, şi vor să arate că ce s-a întâmplat la jocul trecut a fost un accident, pentru că am pierdut în minutul 90+4. Am avut multe de învăţat şi sunt convins că echipa va reacţiona şi va avea un spirit pozitiv şi o motivare în plus", a declarat Liviu Ciobotariu. 

Schimbări în echipa celor de la FC Botoşani

"Este clar că în momentul în care ceva nu merge în angrenajul echipei, trebuie schimbat. Eu nu fac schimbări pentru a pedepsi jucătorii, ci pentru a aduce un plus colectivului, ca să ne putem realiza obiectivul. Este clar că voi face modificări, pentru că au fost anumite lucruri care nu au mers. Şi când lucrurile nu merg, ele trebuie schimbate", a mai declarat antrenorul celor de la FC Botoşani. 

Sepsi OSK are un nou antrenor, după ce Laszlo Dioszegi a decis să îl demită pe Bernd Storck. Valentin Suciu este alesul conducerii. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel