Superliga Romaniei Liviu Ungurean, mesaj clar pentru publicul de pe Giuleşti: Nu suntem suporteri pentru cupe şi flori
Data publicării:
Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a transmis un mesaj clar suporterilor de rezultat ai giuleştenilor. În plus, spune acesta, interdicţia sa nu este valabilă doar pentru meciurile de fotbal, ci pentru toate competiţiile sportive. 

"Eu nu am cum să uit anii 90 când am venit eu pe stadion şi ne bucuram doar când ieşea echipa la încălzire, că apoi eram cei mai buni încasatori, luam câte 7-8 goluri. În inimile noastre, Rapidul este acelaşi, cel pe care l-am găsit când am venit. Probabil, pentru cei care au venit de când cu domnul Şucu, se vrea doar performanţă. Noi ne bucurăm de existenţa Rapidului, nu suntem suporteri pentru cupe şi flori. Ne bucurăm de Rapid, un lucru pe care mulţi suporteri nu au cum să îl înţeleagă. Rapidistul adevărat trebuie să sufere dacă ţine cu Rapid. 

Eu sunt mulţumit că avem un antrenor român, pentru că se transmite altfel chimia tribunelor când antrenorul de pe bancă simte şi ştie ce cântă stadionul. Pentru că atunci când ai un străin, degeaba e cea mai tare atmosferă, pentru că acel străin nu înţelege nimic. Când ai un antrenor român, simte dragostea tribunei, şi îl poţi influenţa oarecum. Un antrenor străin doar îşi face meseria pe tăbliţă. Când ai un antrenor român care înţelege cântecele, strigătele, atmosfera de pe stadion, e altceva, toată lumea merge înainte", a declarat Liviu Ungurean la Fanatik. 

Liviu Ungurean are interdicţie completă 

După scandalul Pyro, de la startul playoff-ului din sezonul trecut, Liviu Ungurean a primit interdicţie pe stadion, dar acum spune că nu poate participa nici la antrenamentele deschise publicului. 

"Eu nu pot participa nici la antrenamente, nu am voie să intru pe nicio bază sportivă. Nici la badmington nu am voie, la niciun sport. Dar asta este legea, mă supun legii, nu stă în puterea mea. Eu sunt puţin nedumerit pentru că nu înţeleg de ce. Dacă făceam infracţiuni pe stadioane, înţelegeam de ce sunt ţinut departe de arena sportivă. Dar dacă procuratura a decis să nu particip, că reprezint pericol public, nu stă în puterea mea. Altfel aş fi cerut şi eu probe în care sunt violent, sau în care am participat la violenţe. Dar eu sper de la o săptămână la alta să fiu lăsat liber să pot susţine Rapidul", a mai spus acesta. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Gică Hagi, furios pe arbitrajul din partida Farul - Dinamo

Echipele de fotbal Farul Constanța și Dinamo București...



logo icon Cele mai noi articole

Turnee ATP Novak Djokovic revine în circuit cu o victorie la Shanghai

Campionul sârb a reușit să obțină victoria în primul...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Oțelul Galați - CFR Cluj se amână din nou. Când se joacă FC Botoșani - FCSB

FOTO: DC News
BREAKING NEWS

Simona Halep, eliminată de la WTA Hong Kong în optimi. Fără speranţe în faţa Annei Blinkova

Facebook SC Oțelul Galați

Ce spune Dorinel Munteanu despre ultimele două transferuri la echipă

Agerpres

Liviu Ungurean, mesaj clar pentru publicul de pe Giuleşti: Nu suntem suporteri pentru cupe şi flori

pixel