Superliga Romaniei Lorand Fulop a marcat cu Dinamo şi nu vrea să se oprească. Mesajul fotbalistului pentru meciul cu Rapid
Data publicării:
FC Botoşani a remizat, scor 2-2, în deplasare cu Dinamo Bucureşti, iar acum o înfruntă pe FC Rapid în Liga I. Lorand Fulop, marcatorul unuia dintre cele două goluri ale moldovenilor pe Arcul de Triumf, a spus ce vrea de la meciul cu Rapid. 

"Mă bucur că am reuşit să marchez, a fost o perioadă foarte grea pentru mine anul trecut. Din martie, de când m-am accidentat, am rămas şi fără contract, fără echipă, deci cred că a fost cea mai grea perioadă din cariera mea. Nu e uşor să te antrenezi singur, să faci recuperarea singur. Dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat şi sper să nu mă opresc la un singur gol, să fie o descătuşare pentru mine şi să îmi ajut echipa în continuare. 

Îi mulţumesc domnului Iftime că mi-a întins o mână de ajutor în iarnă, când m-a adus la echipă. Sper să nu îi dezamăgesc. Sper că sezonul ăsta nu vom avea emoţiile de sezonul trecut, dar avem nevoie de foarte multă muncă şi concentrare. Aţi văzut cât de uşor e să întorci de la 2-0 sau să pierzi cu 2-0 acasă în ultimele minute, cum a fost cu Petrolul. 

Dacă legi nişte victorii, ai putea să ajungi în zona playoff-ului chiar. Dar în primul rând trebuie să facem prima victorie, pentru că nu am mai câştigat de mult. E destul de greu să te baţi în primele 6, pentru că se investesc destul de mulţi bani în salarii acolo. Cred că pentru Botoşani va fi foarte greu în următorii ani să se bată la playoff, dar prima dată trebuie să ne gândim să nu avem emoţiile de anul trecut", a declarat Lorand Fulop.

Duel cu FC Rapid. "Să nu le dăm nicio şansă"

Fulop consideră că botoşănenii nu trebuie să le arate respect celor de la Rapid, ci să îi sufoce şi să îi facă să creadă că nu au nicio şansă de a câştiga la Botoşani. 

"Ar fi minunat să avem o victorie cu Rapid după egalul cu Dinamo. Să nu uităm că nicio echipă nu a luat punct la Dinamo acasă sezonul ăsta. Dacă eram mai atenţi şi nu ne trezeam la 2-0, puteam veni cu victoria. Dar acasă trebuie să jucăm la victorie. Nu cred că trebuie să avem respect pentru Rapid. Cu Dinamo am avut în prima repriză un fel de respect pentru Dinamo, pentru club. Dar acasă trebuie să avem identitate, să nu le dăm nicio şansă, să simtă prin atitudinea noastră că nu pot câştiga aici. E clar că au fotbalişti valoroşi, dar noi trebuie să ne gândim că nu trebuie să dăm nicio şansă adversarului", a mai spus Fulop. 

FC Botoşani e ultima în clasament, cu 8 puncte după 11 etape. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel